Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Mary Is Coming

Egentlig er du helt uforberedt: Debutplata til Paul Waaktaar-Savoys nye gruppe ligger langt fra det han tidligere holdt på med. Dette er mer enn en a-ha-opplevelse, for Savoy er ikke a-ha med ny vokalist.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Savoy er derimot stødig og sikker rock presentert på en røff og upolert måte. Skurrete gitarer fører an fra første strofe på åpningskuttet «Daylight's Wasting» (det med den famøse tekstlinja om sangeren som dolket ham i ryggen, hva nå det måtte bety). Gitarene dominerer fullstendig på «Mary Is Coming», og Paul får spille gitar på en mye friere måte enn vi er vant til å høre ham.

Med seg har han kona Lauren Savoy (gitar, sang) og Frode Unneland (trommer, fra Chocolate Overdose). Paul og Lauren har skrevet alle sangene, og de har truffet blink med nesten hver eneste én.

Savoys debutalbum vil garantert overraske mange, de er langt mer enn hva singelen «Velvet» har antydet, og det er ikke sikkert du oppdager det ved første gjennomhøring.

Hele Norges coronakart