Masete og morsom

Fjollete og festlig om hukommelsestap

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BOK: Sophie Kinsella har hatt suksess med fem bøker om shopoholikeren Rebecca. Nå har hun skrevet en roman om en annen ung kvinne som heller ikke har alt på stell. For å si det forsiktig.

Romanens Lexi våkner opp etter en ulykke og oppdager at de tre siste årene er slettet fra minnet. Hun tror hun er den lubne jenta med skjeve tenner, begredelig jobb og Taper-Dave som kjæreste. Men mye er skjedd på årene Lexi ikke husker. Faktum er at hun er gift med en lekker milliardær, har smekker kropp og sjefsjobb. Og perlerad. Dette skal man da alltids overleve, tenker hun, det hele er jo som en ønskedrøm. Eller?

Skravlete

Begrensningens kunst er ikke Kinsellas sterke side. Hun kverner mye på det samme. Lexi går runde på runde for å finne ut hva som er skjedd med henne, mens alle stadig er like forvirret over alt hun ikke husker – til tross for hukommelsestapet.

Lexi er også forvirret. De gamle venninnene hater henne. Det hjelper lite (men tross alt litt) med en walk-in-garderobe full av designklær når venninnene er borte. Ektemannens lavkarbo-regime er også vanskelig. For å ikke snakke om at han foretrekker sex med herligheten innsmurt i krem, lavkarbo selvfølgelig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer