Maskorama sesong 2

«Maskorama»-karakterer avslørt

De aller første hintene er allerede kommet!

TROLLET: I fjor var det trollet som gikk av med seieren. Bak maska var det Ulrikke Brandstorp (26) som skjulte seg. Foto: Julia Naglestad / NRK
TROLLET: I fjor var det trollet som gikk av med seieren. Bak maska var det Ulrikke Brandstorp (26) som skjulte seg. Foto: Julia Naglestad / NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fjorårets sesong av «Maskorama» på NRK ble en gigasuksess, og svært mange ble med på den ville gjetteleken: Hvem skjuler seg bak maska?

Årets sesong har premiere lørdag 6. november. Allerede nå er to av årets karakterer til det populære TV-programmet «Maskorama» avslørt.

Ifølge NRK skal vi i år bli nærmere kjent med en nisse og ei havfrue.

Totalt åtte kjendiser deltar i sangkonkurransen, noe som betyr at det er ytterligere seks karakterer som vil bli avslørt før programmet begynner.

Ifølge NRK er det ingen som vet hvem deltakerne er, bortsett fra et knippe høytstående folk i produksjonen.

Første hint

Avsløringen kommer i en egen «Maskorama»-podkast, der podkast-programleder Sarah Natasha Melbye (45) har besøk av detektivene Nicolay Ramm (32), Marion Ravn (37) og Jan Thomas (54).

AVSLØRT: «The Masked Singer» fortsetter å forbause. Under premieren på den nyeste sesongen i USA, ble publikum vitne til en utrolig avsløring. Video: FOX Vis mer

Plutselig banker det på døra, og detektivpanelet får to konvolutter i hendene, med en beskjed fra de to første deltakerne:

«God ljug, hilsen Nissen» og «Haha, jeg gleder meg til å forvirre dere. Havfruen».

Trollet vant

I fjor var det trollet, elgen, vikingen, fugleskremselet, enhjørningen, ravnen, puddelen og gaupa som underholdt oss fra scenen.

DETEKTIVPANELET: Programleder Silje Nordnes (36) sammen med detektivpanelet Jan Thomas (54), Marion Ravn (37) og Nicolay Ramm (32). Foto: Fredrik Arff / Fremantle / NRK
DETEKTIVPANELET: Programleder Silje Nordnes (36) sammen med detektivpanelet Jan Thomas (54), Marion Ravn (37) og Nicolay Ramm (32). Foto: Fredrik Arff / Fremantle / NRK Vis mer

Til slutt var det Ulrikke «Trollet» Brandstorp (26) som gikk av med seieren.

Hvem som skjuler seg bak maskene er ytterst hemmelig - og blir først avslørt når vedkommende går ut av konkurransen - eller vinner.

Det kan være både profesjonelle sangere og andre kjente profiler som skjuler seg bak de intrikate kostymene.

Slipper hint

Deltakerne må derfor gjøre alt de kan for å holde sin identitet hemmelig, til og med lyve til venner og familie om nødvendig.

I løpet av programmene vil det komme hint om deltakernes identitet, som seerne kan være med på å gjette seg fram til.

I fjor tok gjetteleken fullstendig av på sosiale medier, og mange tok oppgaven på høyeste alvor.

I år vil det også komme ledetråder og hint i «Maskorama»-podkasten, opplyser NRK.

Maskorama Les alle sakene her Foto: NRK

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer