Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Masseavlysninger for Mira Craig

Trøbbel med stemmen.

(Dagbladet.no): Mira Craig sliter med stemmen, og må avlyse en rekke konserter framover.

NTB skriver at Mira er plaget av slitasje og knuter på stemmebåndet, og at dette har ført til at hun har kansellert tolv konserter. Ifølge Thomas Olavsen i bookingbyrået Atomic Agency er det riktige tallet åtte.  

- Det som er korrekt er at hun har kansellert fram til og med 15. april, fordi hun har overbelastet stemmen sin, sier han til Dagbladet.no.

- Synd for henne og synd for arrangørene, men man kan ikke gå på akkord med helsen. Neste konsert blir i Sogndal 21. april, opplyser Olavsen.  

Miras stemmeproblemer har også vært tema tidligere. I en reportasje i Dagbladet fra september kom det fram at overlege Jens-Øyvind Loven anbefalte logopedisk behandling og operasjon.

- Jeg kan allerede se at du har en hevelse på stemmebåndet. En knute. Du har nok feilbelastet stemmen over veldig lang tid, sa Loven til 23-åringen.

Avlysningene topper en dårlig uke for Craig, som har solgt 20 000 av debuten «Mira Mira». I går avslørte Dagbladet at hennes tidligere manager ikke lenger ønsket å jobbe med henne.

- Det er jeg som har brutt samarbeidet med Mira, uttalte Merete LaVerdi, som også har kontaktet advokat.

DÅRLIG UKE: Mira Craig samarbeider ikke lenger med sin tidligere manager Merethe LaVerdi, og må nå avlyse en rekke konserter. Her er LaVerdi og Craig avbildet sammen under en konsert i Ullersmo fengsel i fjor. ARKIVFOTO: KRISTIN SVORTE
DÅRLIG UKE: Mira Craig samarbeider ikke lenger med sin tidligere manager Merethe LaVerdi, og må nå avlyse en rekke konserter. Her er LaVerdi og Craig avbildet sammen under en konsert i Ullersmo fengsel i fjor. ARKIVFOTO: KRISTIN SVORTE Vis mer

En mer hyggelig nyhet ble det imidlertid også plass til i går: Mira Craig står på scenen i Kristiansand igjen i sommer, under årets Quart-festival.

Det skjer fem år etter at hun framførte «911» på scenen sammen med Wyclef Jean.

Motta Dagbladets nyhetsbrev Kulturavisa på e-post:

Navn:
E-post:
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling