Masseavlysninger for Mira Craig

Trøbbel med stemmen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Mira Craig sliter med stemmen, og må avlyse en rekke konserter framover.

NTB skriver at Mira er plaget av slitasje og knuter på stemmebåndet, og at dette har ført til at hun har kansellert tolv konserter. Ifølge Thomas Olavsen i bookingbyrået Atomic Agency er det riktige tallet åtte.  

- Det som er korrekt er at hun har kansellert fram til og med 15. april, fordi hun har overbelastet stemmen sin, sier han til Dagbladet.no.

- Synd for henne og synd for arrangørene, men man kan ikke gå på akkord med helsen. Neste konsert blir i Sogndal 21. april, opplyser Olavsen.  

Miras stemmeproblemer har også vært tema tidligere. I en reportasje i Dagbladet fra september kom det fram at overlege Jens-Øyvind Loven anbefalte logopedisk behandling og operasjon.

- Jeg kan allerede se at du har en hevelse på stemmebåndet. En knute. Du har nok feilbelastet stemmen over veldig lang tid, sa Loven til 23-åringen.

Avlysningene topper en dårlig uke for Craig, som har solgt 20 000 av debuten «Mira Mira». I går avslørte Dagbladet at hennes tidligere manager ikke lenger ønsket å jobbe med henne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer