Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Massedrap på sivile i «Modern Warfare 2»?

Lekket video viser forstyrrende scener.

|||Det er bare uker igjen til det etterlengtede «Call of Duty: Modern Warfare 2» kommer i butikkene, og som et ledd i hypemaskineriet har vi selvsagt fått servert trailere fra spillet jevnlig.

Dresskledte terrorister har gått igjen i disse filmene, og det har muligens blitt oppfattet slik at de russiske ultranasjonalistene skal bli dine fiender.

Nå ligger det et videoklipp på CNNs nettsteder som tegner et noe annet bilde. Her virker det som om det er spilleren som styrer terroristene i det de slakter ned sivilie på en flyplass. Dette er terrorhandlinger som blant annet skaper assosiasjoner til det som skjedde i Mumbai, India i fjor.

Filmen virker autentisk, men lekkasjen har ikke blitt bekreftet å være reell fra Infinity Ward eller utgiver Activision, selv om en twittermelding fra Infinity Wards Robert Bowling får ham til å fremstå som oppgitt over lekkasjen av enspillerdelen.

Én annen teori er at dette er en del av flerspillerbiten Special Ops, og at spilleren tvinges å være med på terrorhandlingene i et ledd i prosessen med å fakke slemmingene.

Uansett er dette kontroversielt, og vi er spente på det ferdige spillet. Ta en kikk på vår siste sniktitt mens du venter på vår anmeldelse.

Denne artikkelen er levert av Gamer.no

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media