Massiv kinokrig mellom superhelter på vei

Batman og Supermann får tøff konkurranse.

SUPERHELTER I STIRREKONKURRANSE: 6. mai 2016 er reservert til to av årets store blockbustere. Alle er enige om at en av dem må gi opp datoen, men hvem blunker først? FOTO: PROMO
SUPERHELTER I STIRREKONKURRANSE: 6. mai 2016 er reservert til to av årets store blockbustere. Alle er enige om at en av dem må gi opp datoen, men hvem blunker først? FOTO: PROMO Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Filtermagasin.no): Er vi i ferd med å få oppleve den største krigen om kinogjengernes gunst i Hollywoods nyere historie?

På papiret ser det slik ut: Ifølge The Hollywood Reporter er nemlig to av de to største merkenavnene i amerikansk popkultur, Marvel og DC Comics, i ferd med å utkjempe et episk slag om en enkelt dato.

Mange hundre millioner dollar står på spill.

Setter fansen på prøve Marvel, tegneserie- og filmstudioet bak «Iron Man» og «The Avengers», har de siste årene hatt stor suksess med å ha premierer på sine storsatsinger i starten av mai.

Derfor var det mange i Hollywood som ble noe overrasket da Warner Bros., som forvalter filmrettighetene til det Marvels rivaliserende DC Comics-univers gjennom felles eierskap, nylig annonserte at de ville slippe sin kommende gigantfilm «Batman vs. Superman» 6. mai 2016.

Dette var en dato Marvel allerede hadde reservert for en kommende premiere, som The Hollywood Reporter nå kan avsløre at blir den tredje filmen om Captain America.

Samtidig utgivelsesdato for de to superheltfilmene vil garantert få en hel masse publisitet og sette fansens lojalitet på prøve.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer