Massiv Svabø-kritikk etter MGP

- Folket har alt å si i evalueringen, understreker NRK.

SVABØ-KRITIKK: Mange TV-seere er ikke tilfreds med Synnøve Svabøs innsats som kommentator, da Alexander Rybak tok hjem MGP-seieren. Foto: AP Photo/Sergey Ponomarev/Scanpix
SVABØ-KRITIKK: Mange TV-seere er ikke tilfreds med Synnøve Svabøs innsats som kommentator, da Alexander Rybak tok hjem MGP-seieren. Foto: AP Photo/Sergey Ponomarev/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet) Melodi Grand Prix-publikummet er ikke fornøyd med Synnøve Svabøs innsats som Melodi Grand Prix-programleder.

31 Facebook-grupperPå nettsamfunnet Facebook har det i løpet av kvelden blitt stiftet 31 negativt stemte grupper mot Svabøs kommentarer, mot kun én til støtte for Svabø.

Også på NRKs eget nettforum, i kommentarfeltet på Dagbladet.no og ikke minst i tips-innboksen til Dagbladet har folk ytret sin mening om kommentatoren.

- Svabø ødela sendinga, skriver en leser til Dagbladet.

- Kommentarene til Svabø var usaklige og masete, skriver en annen, mens programlederen også beskyldes for historie- og kunnskapsløsløs kommentering.

Byttet til svensk TV«Et vell av flåsete kommentarer ødela mye av kosen i kveld», konstaterer en irritert leser, mens flere Dagbladet-lesere sier de byttet over til svensk TV underveis.

«PINLIG å høre på. Jeg slo over på SVT ganske kjapt.», skriver en leser. Denne kommentaren har i skrivende stund fått 223 anbefalinger, mens kommentaren «synnøve svabø ødelegger jo hele programmet med å prate HELE tiden.. huff huff... finnes det ikke en "mute" knapp på hu???», er anbefalt av 626 lesere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer