Materiell mor

Madonna har et avslappet forhold til bleier, hun har aldri skiftet en.

Madonna er mor, popstjerne, ektefelle, plateselskapsjef skuespiller, danser og ikon. Hun mestrer det meste, men ikke bleieskift.

På middag nylig hos sine nær venn Ali G. gikk diskusjonen rundt bordet på hvordan Madonna og ektemann Guy Ritchie klarte seg som foreldre, avslører en av middagsgjestene til Peoplenews.

Bleieskiftarbeidertemaet kom opp:

- Jeg har ingen problemer med bleier, for jeg har aldri skiftet en, svarte Madonna. Middagsgjestene skal ha blitt lettere sjokkert og ledd nervøst. Madonna mente ikke dette var uvanlig, og fortsatte samtalen uanfektet.

Madonna har to barn, Rocco (1) med Ritchie og Lourdes (5) med sin gamle trener Carlos Leon. Hvem som skifter bleiene er usikkert, men regissør-ektemannen er kanskje ikke den mest opplagte til å gjøre jobben heller?

Livet har ofte vært som en dans for Madonna, om enn ikke på roser alltid. Hun vokste opp som ett av 8 barn i Michigan, og ble oppdratt av en streng far. Nå deler hun sin tid mellom luksushjem i Kensington, Beverly Hills, Miami og Central Park.

Akkurat nå gleder ekteparet seg til å jobbe sammen. Madonna skal glitre i Rithies nye versjon av den italienske kjærlighetshistorien «Swept Away». Madonna skal spille en rik, bortskjemt jente på cruise som roter seg bort i en kommunist på seiltur.

Paret har allerede samarbeidet. Ritchie regisserte Madonnas video «What It Feels Like For A Girl», og fruen har også vært med i en BMW-reklame signert Ritchie.

MADONNA OG FØRSTEFØDTE: Datteren Lourdes med mor på moteshow i fjor. 5-åringen har fått bleieskifthjelp fra andre enn mor.Foto: SCANPIX
UKJENT BARNEPASSER: Kan dette være bleieskifteren? Her bærer hun i allefall Rocco fra flyplassen i Skottland på vei til bryllup og dåp, i desember i fjor.