Matpackers

Sjømannsrock fra vest med gode tekster på dialekt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Som en krysning av Vestlandsfanden, Vamp og Hellbillies har Matpackers holdt på i noen år uten å oppnå nasjonal berømmelse eller høye salgstall. Gruppa spiller sjømannsrock, en frisk kombinasjon av irskinspirert folkrock og jordnær rock med tekster på rogalandsdialekt - om høst og fimbulvinter på Vestlandet, vakre jenter og skikkelser som fyrbøteren Vargo og «Vestbøguten».

«I bøtter & spann» fortsetter i samme spor som de tre foregående platene til Matpackers. Vokalist og gitarist Sveinung Bjelland skriver gode låter, og gruppa har funnet en resept som virker, selv om lydbildet kan bli noe statisk. Gruppa - og produsent/bassist Kjetil Ulland - ville nok tjent på å ta noen flere sjanser iblant - som de f.eks. gjør på «Haustmørke kveldar» (med Lasse Hafreager på hammond).

Matpackers har releasekonsert på Madam Felle i Bergen i kveld, Route 66 i Oslo i morgen og Haugesund, Stord og Ølen de påfølgende dagene.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer