Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

«Matrix 2» er kameraklar

Manuskriptet til oppfølgeren av suksessfilmen «The Matrix» er ferdig skrevet!

Andy og Larry Wachowski er klar med manuset til «The Matrix 2». Det betyr at fansen av den første filmen virkelig kan begynne å glede seg til oppfølgeren.

Keanu Reeves sier til USA Today at ambisjonsnivået i oppfølgerfilmen er enda høyere enn i «The Matrix». Filmingen kommer til å bli fysisk krevende og action- og kampscenene kommer til å bli mye mer sofistikerte i film nummer 2. Ifølge Reeves ønsker brødrene å overgå det de gjorde i éneren.

Innspillingsstart er ifølge USA Today satt til november. Foreløpig er det bare Keanu Reeves og Carrie-Anne Moss som har undertegnet kontrakt for «The Matrix 2», men resten av skuespillerstaben forventes å være klar rimelig raskt. «Matrix 2» og «Matrix 3» skal produseres back-to-back. Det vil si at de skal spilles inn noenlunde samtidig. Film nummer to i triologien har en planlagt premieredato i slutten av år 2002, mens nummer tre skal ha premiere sommeren 2003.

KAMPKLAR: Keanu Reeves er klar til å foreta nye halsbrekkende stunts i «The Matrix 2».
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media