«Matrix»-skaperne lover «gærne synske orgier» i ny Netflix-serie

Slipper snart «Sense8».

SAMMENKOBLET: I den kommende Netflix-serien «Sense8», skapt av Andy og Lana Wachowski, er åtte mennesker koblet sammen på mystisk vis. Foto: Merie?Weismiller?Wallace/Netflix
SAMMENKOBLET: I den kommende Netflix-serien «Sense8», skapt av Andy og Lana Wachowski, er åtte mennesker koblet sammen på mystisk vis. Foto: Merie?Weismiller?Wallace/Netflix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Folk på gata, altså. Noen går forbi. Noen stopper deg for å spørre hva klokka er. Og så har du tidligere «Lost»-stjerner som Naveen Andrews, sånne folk som griper tak i deg for å dele alt de har på hjertet:

— Du er ikke lenger bare deg selv. Du vil føle merkelige ting. Sinne og glede og nytelse uten grunn.

I traileren til «Sense8», den nye storsatsingen til Netflix som slippes i juni, gjør Andrews sitt absolutt beste for å forklare en stakkars kar akkurat hvor kompleks sci-fi-serien han spiller i tar mål av seg for å være.

Cirka slik:

«Grattis! Plutselig har du blitt mentalt sammenkoblet sammen med sju andre mennesker spredt over hele kloden. Dere har tilgang på hverandres kunnskaper, språk og ferdigheter. De gode nyhetene er at du dermed kan ninjatriks. De dårlige nyhetene er at alle vil drepe deg. Løp, løp. Og lykke til!» 

— Synske orgier Bak ideen står Andy og Lana Wachowski, bedre kjent som bror/søster-duoen bak «The Matrix».

Etter en rekke nesten-flopper på kino de siste årene har de nå vendt seg mot tv-serier, og de har tydeligvis tenkt å tøye strikken så langt de klarer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.