Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Matt LeBlanc hankes inn av «Top Gear»

Skal være programleder for det populære bilprogrammet.

BILENTUSIAST: Matt LeBlanc skal være programleder for «Top Gear»  i nye episoder av den populære bilserien. Foto: NTB Scanpix
BILENTUSIAST: Matt LeBlanc skal være programleder for «Top Gear» i nye episoder av den populære bilserien. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): I de kommende episodene av BBCs «Top Gear» vil bilentusiaster få se amerikanske Matt LeBlanc som programleder, skriver Sky News.

BBC selv har bekreftet at skuespilleren, nok mest kjent for sin rolle som Joey i populære «Friends», blir en del av «Top Gear»-gjengen når programmet sendes på tv i mai.


Skuespilleren skal jobbe tett med den britiske tv- og radiopersonligheten Chris Evans, som er den nye lederen av programmet, samt den legendariske spesialsjåføren The Stig.

- Som gærning etter bil og en ekstremt stor fan av «Top Gear» er jeg beæret og glad for å være en del av dette ikoniske programmets nye kapittel. Fantastisk spennende, sier LeBlanc i en uttalelse.

Fikk sparken Det nye kapittelet den ferske programlederen snakker om kommer av at de langvarige «Top Gear»-programlederne James May, Jeremy Clarkson og Richard Hammond er på vei inn i nye bilprosjekter.

Clarkson gikk ved et tilfelle fysisk til angrep på «Top Gears» produsent Oisin Tymon, noe som førte til at Clarkson fikk sparken fra det britiske kringkastingsselskapet.

Lest denne? Dette er alle overtrampene Jeremy Clarkson ikke fikk sparken for

Skal lage nytt bilprogram Etter at den folkekjære programlederen måtte forlate BBC, valgte kumpanene May og Hammond å gå samme vei.

I fjor forlot de BBC til fordel for Amazon, og i juli ble det kjent at trioen skal lage et nytt bilprogram for sistnevnte.

I november ble det kjent at Tymon trekker Clarkson for retten, med bakgrunn i verbale, rasediskriminerende mishagsytringer fra Clarkson.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram