Matt LeBlanc vitset om naken «Game of Thrones»-stjerne. Det falt ikke i smak

«Friends»-stjerna kritiseres etter sin kommentar om Emilia Clarke.  

ET TIDLIGERE MØTE: Matt LeBlanc og Emilia Clarke under en tv-innspilling i mai. Foto: NTB Scanpix
ET TIDLIGERE MØTE: Matt LeBlanc og Emilia Clarke under en tv-innspilling i mai. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Det var under TV-bransjens feiring av seg selv under Emmy-utdelingen i Los Angeles i natt norsk tid at den tidligere «Friends»-stjernen Matt LeBlanc (49) kom med den pinlige uttalelsen.

Kommentaren falt mens LeBlanc og «Game of Thrones»-stjernen Emilia Clarke (29) ble intervjuet av TV-kanalen E!. Ifølge Daily Record gikk skuespilleren litt for langt da han snakket om Clarke på den røde løperen.

Pinlig øyeblikk

Under intervjuet var tonen god mellom de to skuespillerne som snakket varmt om hverandre. Også Fox News beskriver det som et merkelig øyeblikk da Leblanc svarte på spørsmål fra E! News TV-vert om han var fan av HBO-serien «Game of Thrones».

- Ja, jeg har sett den første sesongen, men falt litt ut av det. Det var vel da hun begynte å kle av seg, så jeg har litt å ta igjen, sa LeBlanc.

Ifølge Daily Record tok Clarke kommentaren med stor ro. På Twitter fikk imidlertid LeBlanc pepper for uttalelsen.

Clarke har tidligere uttrykt beundring for LeBlanc og publiserte dette bildet på Instagram-konto etter et tidligere møte med skuespilleren.

«Game of Thrones»-rekord

Emmy-utdelingen kalles ofte TV-bransjens Oscar. «Game of Thrones», som var en av favorittene ved årets Emmy-utdeling, vant prisen for beste dramaserie.

HBO-suksessen vant også priser for beste regi og beste manus. Det gjør serien til den mestvinnende i Emmy Primetime-sammenheng noensinne, med hele 38 priser. Den er også mestvinnende i samme sesong, med 12 priser i fjor.

I tillegg til suksessen for Clarke og resten av «Game of Thrones»- laget ble skuespilleren rost opp i skyene for sin Versace-kjole på den røde løperen.

Hun var ikke den eneste av kjendisene som viste seg fra sin beste side i vakre kreasjoner. Under nattens Emmyfest.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer