<strong>HYLLES MED KONSERT:</strong> Lars Lillo-Stenberg har fått hjerteinfarkt, og opereres med stor sannsynlighet i morgen. Dermed er hans tradisjonsrike konsert på Tjøme kansellert, men arrangøren trommer istedenfor sammen til hyllestkonsert for Delillos-vokalisten. Overskuddet skal gå til å sende Lillo-Stenberg på Neil Young-konsert. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
HYLLES MED KONSERT: Lars Lillo-Stenberg har fått hjerteinfarkt, og opereres med stor sannsynlighet i morgen. Dermed er hans tradisjonsrike konsert på Tjøme kansellert, men arrangøren trommer istedenfor sammen til hyllestkonsert for Delillos-vokalisten. Overskuddet skal gå til å sende Lillo-Stenberg på Neil Young-konsert. Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix Vis mer

Måtte avlyse på grunn av hjerteinfarkt. Nå arrangerer vennene hyllest-konsert for Lars Lillo-Stenberg

Vil sende Delillos-vokalisten på Neil Young-konsert. 

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Torsdag ble det kjent at Delillos-vokalist Lars Lillo-Stenberg er innlagt på sykehus etter hjerteinfarkt, i påvente av operasjon.

Dermed er store deler av bandets planlagte sommerturné avlyst. I tillegg hadde Lillo-Stenberg planlagt flere solokonserter, som også må innstilles som følge av hjerteinfarktet.

- Du er jo helt lik han i Delillos

Blant de kansellerte solokonsertene er 54-åringens tradisjonsrike konsert på Gamle Ormelet på Tjøme, der han kommende fredag skulle ha spilt for 24. året på rad.

Arrangerer hyllestkonsert

Slik ble det ikke, men ifølge arrangør Martin Bull-Gundersen ved Gamle Ormelet blir det likevel ikke stille i konsertlokalet på fredag.

Sammen med blant andre Delillos-bassist Lars Beckstrøm, den svenske visesangeren Natasja Holmboe og musiker Eilif Moe arrangerer nemlig spillestedet en egen hyllestkonsert til Lillo-Stenberg.

- Å ikke ha Lars sin musikk her i huset i sommer ville føltes tomt. Derfor spurte vi hans gode venner og bekjente om vi kunne samles og holde en «hommage til Lars», sier Bull-Gundersen til Dagbladet.

<strong>BIDRAR:</strong> Delillos-bassist Lars Beckstrøm. Foto: NTB Scanpix
BIDRAR: Delillos-bassist Lars Beckstrøm. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Overskuddet fra konserten skal gå til å få sendt Lars Lillo på Neil Young-konsert, siden han gikk glipp av ham i Stavern.

Rockelegenden Neil Young spilte nemlig på Stavernfestivalen torsdag kveld, til terningkast fem fra Dagbladets anmelder.

Bull-Gundersen sier at han har vært i kontakt med Lars Lillo-Stenberg, som skal være positiv til initiativet.

- Lars synes dette er en god og hyggelig idé, forteller konsertarrangøren.

- Utrolig varmende og kjærlighetsfullt

Lars Lillo-Stenberg publiserte lørdag en uttalelse på Delillos' Facebook-side, der han takker for omtanken etter hjerteinfarktet:

Kronprins Haakon synger i sin egen 40-årsdag

«Kjære alle sammen. Jeg er ikke på Facebook og sånn, men i en sånn situasjon, så er det utrolig varmende og kjærlighetsfullt å oppleve den empatien som strømmer inn til sykesenga via denne muligheten», skriver musikeren og fortsetter:

«Det er veldig godt å se hilsener fra alle dere jeg ikke kjenner, noen jeg ikke kjenner, men vet hvem er. Men også alle dere jeg kjenner litt, og dere jeg kjenner ganske godt. Tusen takk!! Nesten helt sikkert skal jeg opereres på mandag, og mest sannsynlig så er jeg i bedre form om to tre måneder, enn jeg har vært på lenge».

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer