Måtte ordne privatfly da norske Kygo (22) tok over for en av verdens største artister

Får stjernebehandling i USA.

PÅ TURNÉ: Norske Kyrre Gørvell-Dahl gjør stor suksess om dagen, og for tida er han i USA og turnerer. I helga erstattet han Avicii på elektronikafestivalen «TomorrowWorld». Foto:  Lars Gørvell-Dahll
PÅ TURNÉ: Norske Kyrre Gørvell-Dahl gjør stor suksess om dagen, og for tida er han i USA og turnerer. I helga erstattet han Avicii på elektronikafestivalen «TomorrowWorld». Foto: Lars Gørvell-DahllVis mer

(Dagbladet): Forrige uke ble det kjent at Kyrre Gørvell-Dahl (22) fra Bergen, bedre kjent under artistnavnet Kygo, var hyret inn som erstatter for Avicii på elektronikafestivalen «TomorrowWorld»

I helga gikk festivalen av stabelen i Atlanta i USA, og den norske unggutten fikk stjernebehandling av arrangøren for anledningen.

Fikk privatfly De fikset nemlig eget privatfly til Gørvell-Dahl etter konserten, fordi han hadde åpningsshow på USA-turnéen sin i Nashville senere samme kveld.

På Instagram virker han svært fornøyd med opptredenen på «TomorrowWorld». 

- Holy shit, Tomorrowworld var helt sinnsykt!! Jeg er så glad for at jeg fikk muligheten til å spille der, skriver han

Svenske Avicii måtte tidligere denne måneden avlyse alle opptredener på ubestemt tid grunnet sykdom.

Kygo har hatt et eventyrlig år. Etter at remixene hans av kjente låter fikk stor suksess og ble verdenskjent gjennom musikkdelingsstedet Soundcloud, har karrieren skutt fart. Nå har han over hundre millioner avspillinger på Soundcloud. 

Her hjemme lå hans versjon av Seinabo Seys «Younger» øverst på singellista i flere uker på rad.

PÅ FESTIVAL: Her opptrer Kygo på elektronikafestivalen «TomorrowWorld». Foto: Lars Gørvell-Dahll
PÅ FESTIVAL: Her opptrer Kygo på elektronikafestivalen «TomorrowWorld». Foto: Lars Gørvell-Dahll Vis mer

Kygo fikk i vår også i oppdrag å lage en offisiell remiks av Coldplays «Midnight», i eksklusivt kompaniskap med storheter som Giorgio Moroder og Tiësto.

- Coldplay har alltid vært en favoritt hos meg. De har stått for en av de beste konsertopplevelsene mine, så det er veldig stort for meg, fortalte 22-åringen til Dagbladet i sommer (krever innlogging).  

Signert kontrakt De internasjonale selskapene har kjempet om å signere den norske stjerna. Valget falt til slutt på Sony Music, som han signerte med tidligere i år.

I sommer spilte han på festivalen Tomorrowland i Belgia, som er en av Europas største musikkfestivaler.

- Å spille på Tomorrowland har jeg drømt om i mange år, det å spille med de største stjernene i sjangeren er virkelig stort, sa Gørvell-Dahll til Dagbladet kort tid før han skulle opptre.