Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Måtte posere halvnaken i fruktcocktail

- Både krevende og skummelt, sier flere av «Top-model»-deltakerne om kveldens fotoseanse.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no) I kveldens episode av «Top-model» på TV3 har deltagerne nylig ankommet Milano.

I den italienske motemeteropolen får de ni jentene sitt virkelige møte med modell-verdenen.

Første oppgave er å kle seg i bikini og posere i et basseng fylt med ulike frukter. Noe ikke alle fant like behagelig.

Bikini og oliven

- Jeg måtte posere i en kasse med sitroner iført bikini. Siden positur-mulighetene selvsagt var begrenset i denne kassen, måtte man jobbe utelukkende med øyne og ansiktsutrykk, noe som er ganske krevende, forteller deltager Camilla Abry (23) til Dagbladet.no.

Også meddeltager Rikke Kalsveen (18) husker denne første fotseansen som ganske ubekvem. Hennes bakgrunnsmotiv var riktignok ikke sitroner- men et basseng fylt med grønne oliven!

- Jeg har aldri vært med på denne typen fotografering og det var ikke særlig behagelig. Jeg luktet oliven i to dager etterpå, ler Rikke.

Begge jentene synes episoden var både spennende og lærerik, men Camilla innrømmer at hun hadde betenkeligheter rundt det å ta lettkledde bilder så tidlig i konkurransen.

 Syrlig drøm: Camilla husker fotograferingen i kveldens episode av «Top-model» som ganske hektisk. Foto: TV3
Syrlig drøm: Camilla husker fotograferingen i kveldens episode av «Top-model» som ganske hektisk. Foto: TV3 Vis mer

- Jeg var ikke særlig glad da vi fikk vite at vi skulle ha bikini på. Vi brukte jo bikini også under den første episoden i Oslo, og jeg ville gjerne slippe det denne gangen, sier hun.

Camilla mener det lett kan bli for mye fokus på undertøy og hud i kampen om å trekke TV-seerne.

Store navn

Allerede timer etter at de landet i Milano ble jentene introdusert for noen av Europas fremste innen modellbransjen. Kveldens fotografering er det den franske fotografen Fred Pinét som står for. Både Camilla og Rikke forteller at det har vært svært spennende å få jobbe med disse menneskene- til tross for at det er krevende.

- Til og begynne med følte vi nok at vi ble dyttet litt rundt hit og dit mellom ulike fotosett. Men straks man står foran kamera glemmer man alt oppstyret rundt, og man slutter å føle  ubehag med det man har på seg. Da er det jobben som teller, og vi har hatt en fryktelig spennende måned i Milano, sier Camilla.

I likhet med resten av deltakerne i TV3s «Top-model» er de nå tilbake til sitt daglige liv i Norge, som både for Camilla og Rikke innebærer studier.

I tillegg jobber begge som modeller av og til.

Selv om denne runden «Top-model» allerede er ferdig innspilt, er det ennå et par måneder igjen til TV-seerne får vite hvem som vinner. I kveldens episode får vi se hvem som blir den første til å måtte reise hjem fra Milano

Forberedelse: Det er ikke hver dag man har europas fremste innen modellbransjen hengende over seg mens en selv bader i oliven.- Ganske skummelt, sier Rikke .
Pent resultat: det er lite som vitner om alle forberedelsene når fotograferingen først er i gang

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!