Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Måtte punge ut for å se egen film: - Det er en skam

Peter Stormare raser mot amerikansk kino.

IKKE BLID: Den svenske Hollywood-stjerna Peter Stormare (61) måtte nylig opp med lommeboka da han skulle se sin egen film. Det likte han dårlig. Foto: Stella Pictures
IKKE BLID: Den svenske Hollywood-stjerna Peter Stormare (61) måtte nylig opp med lommeboka da han skulle se sin egen film. Det likte han dårlig. Foto: Stella Pictures Vis mer

(Dagbladet): Den svenske Hollywood-stjerna Peter Stormare (61) medvirket nylig i Nickelodeons siste animasjonsfilm «The Penguins of Madagaskar», eller «Madagaskarpingvinene» som den heter på norsk.

Som stemmen til en av karakterene skulle man tro at «Fargo»-stjerna var en selvskreven gjest i kinosalen.

Den gang ei.

Divanykker? Da 61-åringen nylig dukket opp på ved en kino i Los Angeles for å se animasjonsfilmen, var han nemlig nødt til å dra fram lommeboka.

Stormare gikk nemlig glipp av premierevisningen i New York, og så derfor filmen i Los Angeles ved en annen anledning.

Det er sannsynlig å tro at betjeningen ved Los Angeles-kinoen rett og slett ikke kjente igjen stjerna da han skulle forbi billettluka, noe svensken selv er lite begeistret over.

Til nettstedet TMZ gir han uttrykk for sin frustasjon.

- Jeg ble tvunget til å betale for å se min egen film. Det er en skam, uttaler han til den populære sladrebloggen.

Fem av fem Selv om Stormare samtidig opplyser at han hater å se filmer i 3D, var han likevel strålende fornøyd med resultatet.

- Den var fantastisk. Fem av fem stjerner, sier han.

Skuespilleren, som er en av Sveriges, og Hollywood for øvrig, største stjerner, er kjent fra spillefilmer som «Constantine», «Fargo» og «Armageddon», i tillegg til tv-serien «Prison Break».

Han har også medvirket i norske produksjoner, deriblant «Switch», «Tatt av kvinnen» og «Hjelp, vi er i filmbransjen».

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling