John Krasinski:

- Måtte sette ned foten

John Krasinski avslører at han nektet å filme utroskapsscene i «The Office».

«THE OFFICE»-JIM: John Krasinski ser tilbake på sin utbruddsrolle som Jim i «The Office» i ny bok om serien. Foto: NTB
«THE OFFICE»-JIM: John Krasinski ser tilbake på sin utbruddsrolle som Jim i «The Office» i ny bok om serien. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Siden avslutningen av «The Office» i 2013 har John Krasinski (41) droppet kontorklærne til fordel for storskjermen. I fjor var Krasinski aktuell med oppfølgeren til sin regidebut,« A Quiet Place II». Nå mimrer skuespilleren tilbake til sitcomdagene i den nye boka, «Welcome to Dunder Mifflin: The Ultimate Oral History og The Office».

I siste sesong rundet «The Office» av med en noe turbulent, men lykkelig slutt for stjerneparet Jim (John Krasinski) og Pam (Jenna Fischer), men i boka avslører Krasinski at manusforfatterne hadde andre planer. Det var nemlig lagt opp til utroskapsdrama.

- Jeg måtte sette ned foten, skriver Krasinski i «Welcome to Dunder Mifflin: The Ultimate Oral History og The Office».

Droppet utroskap

I manus til seriens åttende sesong var det lagt opp til en dramatisk klinescene mellom Jim og vikaren Cathy (Lindsey Broad) på et hotellrom i Florida, mens Pam var ute i mammaperm.

- Jeg husker å ha sagt noe jeg aldri trodde jeg skulle si, «jeg kommer ikke til å gjøre det», skriver Krasinski.

FANFAVORITT: I åtte år spilte John Krasinski og Jenna Fischer det ikoniske paret, Jim og Pam i hitserien «The Office». Foto: NTB
FANFAVORITT: I åtte år spilte John Krasinski og Jenna Fischer det ikoniske paret, Jim og Pam i hitserien «The Office». Foto: NTB Vis mer

I et intervju med The New York Post går Krasinski dypere inn på hvorfor han droppet scenen. Skuespilleren forteller at han følte det å tukle med forholdet mellom Jim og Pam ville bli for mye for seriens ivrige fanskare etter så lang tid. Derfor tok han sin bekymring rett til «The Office»-serieskaperen, Greg Daniels.

- Jeg føler det er en viss terskel for hvor langt man kan presse seerne. De er så dedikerte. Vi har vist dem såpass stor respekt, men går man for langt over streken mistet man dem. Hvis man viser at Jim er utro kommer de aldri tilbake, sier Krasinski til The New York Post.

Ville skape drama

Til tross for at skuespilleren greide å overbevise Daniels om å droppe utroskapsplottet, forsvarer «The Office»-skaperen sin beslutning om å skape drama i Jim og Pam sitt forhold mot slutten av serien.

I samme intervjuet forteller Daniels at han var bekymret for at det stabile forholdet ville bli for forutsigbart.

- De (seerne) var veldig komfortable med showet, og jeg følte jeg måtte få dem til å stresse litt over at jeg kanskje kom til å gi dem en dårlig slutt, sånn at de kunne glede seg over at det endte godt, sier Daniels til The New York Post.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer