Anita Hegerland - 50 år som artist

- Måtte søke tilflukt hos naboen da pappa gikk amok

Barnestjerna (57) vokste opp med en alkoholisert og voldelig far.

BARNESTJERNE: Anita Hegerland blir 58 år, og markerer 50 års jubileum som artist. - Det bare eksploderte, først i Norge, så i Sverige og deretter i store deler av Europa, forteller hun til Dagbladet. Foto: Anders Grønneberg
BARNESTJERNE: Anita Hegerland blir 58 år, og markerer 50 års jubileum som artist. - Det bare eksploderte, først i Norge, så i Sverige og deretter i store deler av Europa, forteller hun til Dagbladet. Foto: Anders Grønneberg Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SANDE (Dagbladet): Anita Hegerland er en av Norges største popstjerner gjennom tidene. Likevel føler hun seg litt glemt, til tross for hun de siste årene har hatt 150 konserter årlig, i inn- og utland.

I år markerer hun at det er 50 år siden hun slo gjennom, knapt åtte år gammel. Men det er ganske utrolig at hun skulle nå den eventyrlige suksessen med tanke på den til tider tøffe oppveksten, med en voldelig og alkoholisert far.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/måned)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer