Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

Anita Hegerland - 50 år som artist

- Måtte søke tilflukt hos naboen da pappa gikk amok

Barnestjerna (57) vokste opp med en alkoholisert og voldelig far.

BARNESTJERNE: Anita Hegerland blir 58 år, og markerer 50 års jubileum som artist. - Det bare eksploderte, først i Norge, så i Sverige og deretter i store deler av Europa, forteller hun til Dagbladet. Foto: Anders Grønneberg
BARNESTJERNE: Anita Hegerland blir 58 år, og markerer 50 års jubileum som artist. - Det bare eksploderte, først i Norge, så i Sverige og deretter i store deler av Europa, forteller hun til Dagbladet. Foto: Anders Grønneberg Vis mer

SANDE (Dagbladet): Anita Hegerland er en av Norges største popstjerner gjennom tidene. Likevel føler hun seg litt glemt, til tross for hun de siste årene har hatt 150 konserter årlig, i inn- og utland.

I år markerer hun at det er 50 år siden hun slo gjennom, knapt åtte år gammel. Men det er ganske utrolig at hun skulle nå den eventyrlige suksessen med tanke på den til tider tøffe oppveksten, med en voldelig og alkoholisert far.

- Måtte flykte om natta

- Jeg følte ofte på en utrygghet. Pappa kunne være både morsom og sjarmerende, men i perioder drakk han mye, og ble uberegnelig. Da kunne jeg ikke ha med meg venner hjem. Det hendte at mine småsøsken, mamma og jeg måtte flykte om natta og søke tilflukt hos naboer fordi pappa gikk amok, forteller Hegerland til Dagbladet.

Prøv Pluss for 1 krone

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

1 UKE

PRØV PLUSS

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 1 kr Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (55,-/uke) etter tilbudsperioden. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr Fornyes automatisk til 99,-/måned

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (99,-/måned) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

LES LENGRE - BETAL MINDRE

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 795 kr Fornyes automatisk til 795,-/år

Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris (795,-/år) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?