Måtte stenge pratesiden etter massiv kritikk

George Michael mobbes av fansen. - Han er feit og gammel.

Pop-artisten George Michael forventet nok mer ros og heder da han opprettet et chatroom, en såkalt pratekanal, på sin offisielle hjemmeside slik at det var mulig for hans tilhengere å kommunisere med han direkte.

Skuffelsen var stor da han oppdaget at flere brukte denne muligheten til å kritisere hans musikk og klage på at 41-åringen så gammel og overvektig ut. Tirsdag så han ingen annen utvei enn å stenge hele pratesiden.

- Det er mange steder der man kan lese mennesker gå verbalt løs på hverandre, men jeg prøvde ikke å skape et slikt sted ved å åpne dette forumet. De av dere som vil fortsette det media har påbegynt, får fortsette et annet sted, skrev han ifølge nyhetsbyrået Associated Press i en siste melding på sin hjemmeside .

George Michael mener at den negativiteten som kom frem er ubehagelig for han personlig og ødelegger både for fansen hans og musikken.

- Beklager, men det er sånn det må bli... Fred og kjærlighet...eller ingenting i det hele tatt, avslutter han med.

Sinte fans

Beslutningen skapte en storm av støtteerklæringer fra hans mer trofaste fans som ber sangeren revurdere sin bastante avgjørelse.

En del andre derimot, kaller George Michael en

«kontrollfrik»

og finner sangerens beskyldinger urettferdig.

- Det er vårt forum, det er ytringsfrihet og derfor synes jeg ikke det skal være opp til George å ta ballen med hjem og erklære at han ikke lenger vil være med å leke, skrev en av hans såkalte fans.

BEGYNNER Å DRA PÅ ÅRENE: Det er lenge siden George Michael fikk pikehjerter til å banke og nå er altså fansen misfornøyd med både det ene og det andre. - Veldig leit, synes sangeren selv.