- SER LITT UT SOM HITLER: Skuespiller Vidar Magnussen spiller karakteren Winter i julekalenderen «Snøfall», under innspillingen kom han hjem til barn og samboer og lignet på Hitler, mener han. Bare uten bart. Foto: Bjørn Langsem
- SER LITT UT SOM HITLER: Skuespiller Vidar Magnussen spiller karakteren Winter i julekalenderen «Snøfall», under innspillingen kom han hjem til barn og samboer og lignet på Hitler, mener han. Bare uten bart. Foto: Bjørn LangsemVis mer

Vidar Magnussen:

Måtte velge bort teaterlivet: - Jeg innså at jeg aldri fikk lagt barna mine

Vidar Magnussen (38) trives godt med sin nye ni til fire-jobb. Da får han viet sin fulle oppmerksomhet til dem som betyr aller mest.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

- Ja, jeg var oppe i et slikt valg for ikke så lenge siden, forteller komiker og skuespiller Vidar Magnussen (38) til Dagbladet.

Spørsmålet om han har vært nødt til å velge mellom familie og karriere er servert. «Side om side»-profilen smaker på det og tar en bit.

- Jeg hadde fått fast stilling ved Det norske teatret, og jobbet med tre forskjellige teaterstykker samtidig. Det endte opp med at jeg måtte ta meg en pust i bakken. Jeg innså at jeg ikke fikk lagt ungene mine, fortsetter Magnussen.

- Et riktig valg

Så for en periode, mens barna er små, har han valgt bort teaterlivet. Valget er tatt til tross for at innsatsen som seremonimester i musikalen «Shockheaded Peter» ga han den prestisjetunge Heddaprisen i 2014.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris: Uke kr 45,- Måned kr 79,- Kvartal kr 199,- År kr 729.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.
  • Abonnementet har ingen bindingstid. Du kan si det opp når som helst.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn