Vidar Magnussen:

Måtte velge bort teaterlivet: - Jeg innså at jeg aldri fikk lagt barna mine

Vidar Magnussen (38) trives godt med sin nye ni til fire-jobb. Da får han viet sin fulle oppmerksomhet til dem som betyr aller mest.

- SER LITT UT SOM HITLER: Skuespiller Vidar Magnussen spiller karakteren Winter i julekalenderen «Snøfall», under innspillingen kom han hjem til barn og samboer og lignet på Hitler, mener han. Bare uten bart. Foto: Bjørn Langsem
- SER LITT UT SOM HITLER: Skuespiller Vidar Magnussen spiller karakteren Winter i julekalenderen «Snøfall», under innspillingen kom han hjem til barn og samboer og lignet på Hitler, mener han. Bare uten bart. Foto: Bjørn Langsem Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Ja, jeg var oppe i et slikt valg for ikke så lenge siden, forteller komiker og skuespiller Vidar Magnussen (38) til Dagbladet.

Spørsmålet om han har vært nødt til å velge mellom familie og karriere er servert. «Side om side»-profilen smaker på det og tar en bit.

- Jeg hadde fått fast stilling ved Det norske teatret, og jobbet med tre forskjellige teaterstykker samtidig. Det endte opp med at jeg måtte ta meg en pust i bakken. Jeg innså at jeg ikke fikk lagt ungene mine, fortsetter Magnussen.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.

Introduksjonstilbud til deg som er ny abonnent: Få tilgang til Dagbladet Pluss for kun 1 krone for første måned. Deretter får du hele 30% rabatt ved hver fornyelse - så lenge du vil.

55,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)
Introduksjonstilbud

1,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 69,-/måned)

249,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 249,-/kvartal)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer