Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Måtte vente på Jens P. og Rød-Larsen

De glemte nok både tid og sted, Jens P. Heyerdahl og Terje Rød-Larsen, der de kom slentrende over Universitetsplassen i Oslo i går kveld. Dermed måtte dronningen pent finne seg i å vente.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I god tid før klokka åtte i går kveld var statsminister Jens Stoltenberg, stortingspresident Kirsti Kolle Grøndahl, utenriksminister Thorbjørn Jagland, kjendiser og publikum til stede i Universitetets Aula.

Så, få minutter før åpninga, og i det limousinen med dronning Sonja kjører inn på plassen, kommer Terje Rød-Larsen og Jens P. Heyerdahl småpratende over plassen.

De tar seg så god tid, at festivalens styreformann Gerhard Heiberg, som står klar for å ta imot Dronningen, må be dem flytte seg og komme seg inn.

- I en uke skal vi fråtse i god kammermusikk, sier kunstnerisk leder Arve Tellefsen, som både skal være publikummer og utøver på den 12. kammermusikkfestivalen. Statsminister Stoltenberg, som holdt åpningstalen, la vekt på hvor viktig levende musikk er i vår tekniske og digitale hverdag.

BESKYTTER: Festivalens beskytter dronning Sonja blir høytidlig tatt imot av Oslo Kammermusikk Festivals styreleder Gerhard Heiberg (th) og kunstnerisk leder Arve Tellefsen.
FORSINKET: Leende og småpratene kom Jens P. Heyerdahl (th) og Terje Rød-Larsen slentrende. Bak kommer dronning Sonjas limousin.