TRENTE PÅ SEX-ANSIKT I SPEILET:  Her er Keira Knightley som Sabina Spielrein og Michael Fassbender som Carl Jung i filmen «A Dangerous Method». Foto: Scanbox Entertainment AS
TRENTE PÅ SEX-ANSIKT I SPEILET: Her er Keira Knightley som Sabina Spielrein og Michael Fassbender som Carl Jung i filmen «A Dangerous Method». Foto: Scanbox Entertainment ASVis mer

Måtte vise sine rare sex-ansikt på Skype

- Det var forferdelig på alle plan.

(Dagbladet): I helga var den britiske skuespilleren Kiera Knightley (29) gjest i «The Graham Norton Show» sammen med Samuel L. Jackson.

- Rare sex-ansikt Der snakket hun blant annet om filmen «A Dangerous Method» fra 2011, og Skype-samtalen hun hadde med regissør David Cronenberg. Han ville nemlig se hennes sex-ansikt, som hun hadde øvd på i forkant av rollen.

- Jeg måtte gå på Skype med David Cronenberg så han kunne se hvordan jeg hadde planlagt mine rare sex-ansikt. Det var forferdelig på alle plan, fordi jeg aldri hadde møtt ham før, forteller en lattermild Knightley i talkshowet, som The Huffington Post gjengir.

Hun er kjent for roller i filmer som «Love Actually», «Pirates of the Caribbean» og «Stolthet og fordom».

Det var i 2011 at «A Dangerous Method» hadde premiere, hvor hun blant annet spilte mot danske Viggo Mortensen i rollen som Sigmund Freud.

- I frys I talkshowet forteller 29-åringen at hun hadde øvd på sine «rare sex-ansikt» i speilet, at de skulle være grusomme, og at tekniske problemer gjorde samtalen på regissør Cronenberg enda verre.

- Det var også ille fordi Skype gikk i frys. Forhåpentligvis vet ikke David Cronenberg hvordan han skal ta en skjermdump, sier Knightley i programmet til stor latter fra publikum i salen.

For to år siden var det premiere på storfilmen «Anna Karenina», hvor Knightley hadde hovedrollen. Der spilte hun mot den norske danseren Guro Nagelhus Schia.

- Det er ganske absurd, sier Schia til Dagbladet da det ble kjent at hun spille mot de store stjernene Knightley og Jude Law.

På den røde løperen dukket de to skuespillerne opp sammen.