Mauseths sexscener

«Et slikt ramaskrik for noen nakenscener! Det eneste hun oppnår, er mer nysgjerrighet fra det norske folk. Innen kort tid vil denne scenen florere på Internett, hvis den ikke allerede gjør det. Lol

«Det ble veldig underlig for meg å skulle stille opp på et program i samme kanal som nettopp hadde gjort meg for latter, forklarer hun.» Men det er jo du som har fått blåst opp saken i media.

Bjartis

«– Ja, jeg kler gjerne av meg alle klærne og har sex i en kinofilm som alle kan se og leie på DVD etterpå. Noen år senere: – Hva mener du? Ble det vist på TV? Nei, nei, nei, og nei! Dette går ikke an!

Ratata

«Den finnes jo ikke på DVD. Og det er drøyt å forlange at Gørild Mauseth, i 1996, skulle forutse den revolusjonen Internett og YouTube er blitt. Det har skjedd veldig mye siden den gang.

Maeglin

«1996 fantes NRK, og allerede rett etter at filmen kom ut, ble klippet vist mange ganger på tv. Jeg har aldri sett filmen, men kjenner dette klippet. Kontrakten hun skrev under på, dreide seg om hva filmmakerne hadde lov til.

Norsksea

«Kontrakten med filmmakerene er grei nok. Men hun saksøker ikke dem. Hun saksøker NRK for brudd på sitatretten. Det vil ved en ev. seier begrense sitatretten, samt hevde modellers/skuespilleres eierrettigheter i fremtiden over verk de deltok i. Se for deg at samtidskunstnere må male over bilder, og filmer må tas av markedet.

chillip