FORTSETTER HEVNTOKTEN: Max Payne vender tilbake i spillform for første gang siden 2003 (avbildet) til vinteren.
FORTSETTER HEVNTOKTEN: Max Payne vender tilbake i spillform for første gang siden 2003 (avbildet) til vinteren.Vis mer

Max Payne vender tilbake

Spill nummer tre allerede i år.

(Dagbladet.no) Rockstar Games, som også  står bak «Grand Theft Auto»-spillene, kunne i dag offentliggjøre at de er godt i gang med utviklingen av «Max Payne 3».

Ifølge pressemeldingen er Payne, som mange sikkert også har lært å kjenne via Mark Wahlbergs rollefortolkning i filmen med samme navn, fortsatt på jakt etter de som drepte kona og datteren hans.

- Vi starter med dette spillet et nytt kapittel av livet til Max. Dette er Max som vi aldri har sett ham før, et par år eldre, mye mer oppmerksom på verden rundt seg og mer kynisk enn noen gang før. Vi får oppleve denne nedadgående spiralen fortsette etter «Max Payne 2», og får bevitne hans  siste sjanse til personlig frelse, sier Rockstar-sjef Sam Houser i pressemeldingen.

Max skal ha like stor hang til å bruke voldelige metoder som før, og har siden han forlot New York-politiet og byen selv gått fra å være ille til å bli verre. Ifølge Rockstar vil Max være like avhengig av sine instinkter som av sine våpne for å finne sannheten og en vei ut av sitt personlige helvete.

«Max Payne 3» kommer på Xbox 360, PlayStation 3 og pc allerede denne vinteren.

Max Payne vender tilbake