Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

May-be

Oasis kommer med nytt album i mai. Kanskje.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er vanskelig å spå hva gutta i Oasis vil foreta seg, men ifølge kilder i plateselskapet og rykter på internett vil den nye plata til Oasis være klar i mai, skriver engelske New Musical Express.

De siste ukene har bandet jobbet med albumet som skal etterfølge «Standing On The Shoulder Of Giants» fra 2000. Oasis har så langt gitt ut fire album.

Arbeidstittelen på CD-en er «Heathen Chemistry», og utgivelsen ble utsatt i fjor da låtskriver Noel Gallagher endret på ting han ikke var fornøyd med, og sanger og bror Liam spilte inn vokalen.

Det amerikanske magasinet Entertainment Weekly melder at uoffisielle kilder sier at albumet skal lanseres første uka i mai.

Men allerede i februar får fansen muligheten til å høre noen nyen låter da bandet skal spille to konserter i England. På konserter i England i fjor spilte Oasis to nye låter - «The Hindu Times» og «Hung In A Bad Place».

NYTT ALBUM: Oasis er snart i butikken med ny CD. Her er de på scenen i Oslo Spektrum høsten 1999.
Hele Norges coronakart