McCains tale

«Nissefar dreit seg ut. Alle hadde nesten forventet det! Selv erkekonservative Fox News var laber i sin begeistring. Hans eneste sterke side er at han var en elendig soldat og ble tatt til fange i 5 år, og det skal liksom gjøre til at han «elsker» sitt land høyt og er velegnet som president?

Jack

«Elendig soldat? Mannen var pilot, og ble skutt ned av SAM. Feilen han gjorde, var i såfall å fortsette bombetoktet selv om området var forsvart - tror ikke du får mange med deg i at det var å være en «elendig soldat». Og som du sier: alle hadde forventet en middelmådig tale. Selv om han da selvsagt hadde en gylden anledning til å overraske, noe han ikke gjorde, er dette med andre ord ikke noen krise for valgkampen hans.

Sches«Nøktern og rolig selger ikke. Da blir man slaktet. Men nær-religiøsitet og nesegrus tilbedelse fremheves derimot som positivt. Jeg synes McCain gjorde en god figur og at republikanerne har langt bedre kandidater enn demokratene.

JB«McCain holder tale om å dra til Washington og forandre på hvordan byen opererer. Etter å ha vært en Washington-insider i 26 år? Latterlig og tragisk. McCain er 72, hans legerapport var på 1400 sider, han har hatt hudkreft gjentatte ganger, inkl. i ansiktet ved tinningen, og vil bli den eldste presidenten som velges i USAs historie.

Stein Leikanger