McConaughey tar Owen Wilsons plass

Matthew McConaughey tar over rollen som egentlig var tiltenkt Owen Wilson i den kommende komedien «Tropic Thunder».

Wilson trakk seg fra DreamWorks-filmen etter at han forrige måned forsøkte å begå selvmord.

Nå tar altså McConaughey over rollen i «Tropic Thunder», som skal i innspilling på Hawaii. Filmen har størrelser som Ben Stiller, Jack Black, Robert Downey Jr., Nick Nolte, Bill Hader og Steve Coogan på rollelisten.

Ben Stiller er også regissør for filmen, som skal handle om en gruppe skuespillere som kommer til en avsidesliggende øy for å lage krigsfilm i stor skala.

Owen Wilson ble hasteinnlagt på sykehus i slutten av august. Det var Owens eldre bror Andrew Wilson som fant ham i nesten-komatøs tilstand av piller og med håndleddene kuttet opp.

Senere ble det kjent at Wilson hadde forsøkt å begå selvmord etter å ha sett bilder av ekskjæresten Kate Hudson sammen med hennes nye kjæreste, Dax Shepherd.

Wilson og Hudson ble et par etter at de traff hverandre på filmsettet til komedien «You, Me and Dupree» i 2006. I mai i år var det imidlertid over og ut for forholdet.

(NTB)


LES OGSÅ:

LIKE MORSOM? Matthew McConaughey overtar Owen Wilsons role i komedien «Tropic Thunder». Her sjekker han publikum før en kamp med amerikansk fotball i Indianapolis i desember i fjor. Foto: AP PHOTO/DARRON CUMMINGS/SCANPIX
LIKE MORSOM? Matthew McConaughey overtar Owen Wilsons role i komedien «Tropic Thunder». Her sjekker han publikum før en kamp med amerikansk fotball i Indianapolis i desember i fjor. Foto: AP PHOTO/DARRON CUMMINGS/SCANPIX Vis mer
TREKKER SEG FRA KOMPISENS FILM: Owen Wilson ba 27. august om rom til å bli frisk i ro og mak. Her fra premièren av «Wedding Crashers» i London 4. juli 2005.