— Depp er slett ikke som en skulle forestilt seg

Arnie Hammer avslører om kollega Johnny Depp.

TJENER: Armie Hammer spiller den ensomme rytter i nyinnspillingen av «The Lone Ranger» — en karakter som har selveste Johnny Depp (bildet) som hjelper.  Foto: REUTERS/Jas Lehal/Files
TJENER: Armie Hammer spiller den ensomme rytter i nyinnspillingen av «The Lone Ranger» — en karakter som har selveste Johnny Depp (bildet) som hjelper. Foto: REUTERS/Jas Lehal/FilesVis mer

Armie Hammer spiller den ensomme rytter i nyinnspillingen av «The Lone Ranger» — en karakter som har selveste Johnny Depp som hjelper.

I originalen var Tonto en slags tjener, mens i regissør Gore Verbinskis nye, norgesaktuelle kinofilm er han den klokeste av de to.

Depp var tjener I et intervju med Rolling Stone fleiper Hammer om forholdet dem imellom:

— Han var tjeneren min på filmsettet. Han holdt vannet mitt for meg. Var jeg varm, viftet han meg med fuglen sin, sier Hammer med henvisning til Tonto-karakterens snåle hodepryd.

— Vi hadde et flott, livegentlignende forhold. Det var strålende å ha en permanent hjelper, sier Armie Hammer — som må finne seg i at intervjueren er mer opptatt av motspilleren enn av ham selv.

- Kan snakke om alt Faktisk fastslår Hammer at Depp er «en virkelig vanskelig fyr å hate».

— Han er en av de mest interessante menneskene jeg har møtt i livet. Han er mye mer normal enn du skulle tro, og slett ikke hva de forestilte deg. Han er slik du forestiller deg den kuleste fyren ville vært. Han har en finger på pulsen av alt, enten det er popkultur eller litteratur, musikk, kunst. Du kan snakke med ham om alt.

(NTB)