KOLLAPSET: Artisten Meat Loaf (68) falt om under en konsert i Canada da han fraførte «I'd Do Anything For Love (But I Won't Do That)». Video: Instagram/armstro24 via Storyful Vis mer

Meat Loaf kollapset da han framførte sin mest kjente sang

Falt om under konsert i Canada.

(Dagbladet): Den amerikanske artisten Meat Loaf kollapset plutselig midt under en konsert i Canada torsdag kveld.

68 år gamle Marvin Lee Aday, som artisten egentlig heter, ble hastekjørt til sykehuset etter at han falt om på scenen i byen Edmonton, skriver Variety.com.

Meat Loaf avlyste også en konsert tidligere denne uka fordi han følte seg uvel.

Fansen deler nå flere bilder og videoer av hendelsen på Twitter.

Kjent for 90-tallshit

Meat Loaf ble for alvor kjent for albumet «Bat Out of Hell», fra 1977. Aller mest kjent er han kanskje for oppfølgeralbumet med samme navn nesten 20 år seinere, «Bat Out of Hell II: Back into Hell». 90-tallsalbumet innholdt blant annet sangen «I'd Do Anything For Love (But I Won't Do That)», en sang som dominerte radiolistene i 1993.

Men i går gikk det galt for artisten midt under framførelsen av hitsangen «I'd Do Anything For Love», han falt og ble liggende bevistløs på scenen, skriver Variety.

Politiet i Edmonton har bekreftet at de ble oppringt av konsertstedet, og forteller CBCNews at Alberta Health Service tok over siden det var snakk om en pasient som trengte hjelp.

Besvimt på scenen tidligere

Det er heller ikke første gang Meat Loaf får et illebefinnende på scenen.

I 2011 besvimte den da 63 år gamle artisten to ganger på en uke, først under en konsert i Pittsburgh i USA, så tre dager senere under et show i New Jersey. Artisten ble da koblet til en oksygenmaskin

Meat Loaf har også samarbeidet med den norske artisten Marion Ravn.