Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Meat Loaf vil synge med Marion igjen

Holder fortsatt kontakt på e-post.

TILBAKE: Meat Loaf er i Norge for å snakke om sitt første album siden 2006, "Hang Cool Teddy Bear" foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
TILBAKE: Meat Loaf er i Norge for å snakke om sitt første album siden 2006, "Hang Cool Teddy Bear" foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| - Hei folkens! Hvor er ølen?

Såpass uhøytidelig møter Meat Loaf pressen når han stikker innom Norge for å promotere sitt nye album, «Hang Cool Teddy Bear».

Den 62 år gamle amerikanske rockeren mener han har funnet en helt ny måte å lansere et album på: Han reiser rundt i forskjellige land for å høre gjennom plata med media- og bransjefolk.

- Jeg har lyst å besøke alle verdens land. Til og med Polen, ler han.

Meat Loaf, som kanskje er mest kjent for låta «I would do anything for love (but I won't do that)», er så stolt over det nye albumet at han mener det bare kan høres på full guffe. Og dermed sprenger han høytallerene 30 sekunder ut i første låt.

- Ok, det er alt vi har, resignerer han.

Duett med Marion
Marvin Lee Aday, som han egentlig heter, hadde stor suksess i Norge i 2006 da albumet «Bat Out Of Hell 3: The Monster Is Loose» kom ut. På plata sang han duett med Marion Ravn, kjent fra gruppa M2M med Marit Larsen.

Meat Loaf beskriver Marion som en søt og jordnær jente.

- Hun er ikke redd for å få litt skitt under neglene. Hun er en hardtarbeidene person, og det er jeg også. Dukker den rette sangen opp, så synger jeg gjerne duett med henne igjen.

Meat Loaf og Marion har beholdt kontakten etter duetten.

- Vi sender ikke julekort til hverandre, men holder oss til e-post. Jeg er ikke akkurat en julekort-person.

Magisk fe

Den nye plata er basert på en fortelling om en såret soldat som ligger og venter på døden i en veikant. Det sies at man ser livet i revers rett før man dør, men denne soldaten ser livet slik det kunne blitt - på både godt og vondt. Sangene er forskjellige scenarier soldaten finner seg i.

- Jeg vet ikke hvor inspirasjonen kom fra, men det er akkurat som en magisk fe ga det til meg. Jeg har aldri vært involvert i noe slikt før, forklarer han.

Rabalder hos Skavlan

Meat Loaf har flere ganger vært gjest hos Fredrik Skavlan. På «Først og Sist» i 2003 lagde han rabalder da han tok over Skavlans rolle som programleder. Skavlan har tidligere sagt at det er noe han aldri vil glemme fra tiden i tv-programmet.

Selv klarer ikke Meat Loaf å glemme sitt første møte med et av Norges nasjonalmonumenter.

- Jeg fikk se Holmenkollen på nært hold, og det eneste jeg klarte å tenke var at dere nordmenn er spik spenna gæren. Hvem vil utsette seg selv for slik galskap?

DUETTPARTNER:Meat Loaf har holdt kontakten med Marion Ravn siden duetten deres i 2006.
FOTO: SVEINUNG UDDU YSTAD / Dagbladet
DUETTPARTNER:Meat Loaf har holdt kontakten med Marion Ravn siden duetten deres i 2006. FOTO: SVEINUNG UDDU YSTAD / Dagbladet Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!