Meat Loaf vil synge med Marion igjen

Holder fortsatt kontakt på e-post.

TILBAKE: Meat Loaf er i Norge for å snakke om sitt første album siden 2006, "Hang Cool Teddy Bear" foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
TILBAKE: Meat Loaf er i Norge for å snakke om sitt første album siden 2006, "Hang Cool Teddy Bear" foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| - Hei folkens! Hvor er ølen?

Såpass uhøytidelig møter Meat Loaf pressen når han stikker innom Norge for å promotere sitt nye album, «Hang Cool Teddy Bear».

Den 62 år gamle amerikanske rockeren mener han har funnet en helt ny måte å lansere et album på: Han reiser rundt i forskjellige land for å høre gjennom plata med media- og bransjefolk.

- Jeg har lyst å besøke alle verdens land. Til og med Polen, ler han.

Meat Loaf, som kanskje er mest kjent for låta «I would do anything for love (but I won't do that)», er så stolt over det nye albumet at han mener det bare kan høres på full guffe. Og dermed sprenger han høytallerene 30 sekunder ut i første låt.

- Ok, det er alt vi har, resignerer han.

Duett med MarionMarvin Lee Aday, som han egentlig heter, hadde stor suksess i Norge i 2006 da albumet «Bat Out Of Hell 3: The Monster Is Loose» kom ut. På plata sang han duett med Marion Ravn, kjent fra gruppa M2M med Marit Larsen.

Meat Loaf beskriver Marion som en søt og jordnær jente.

- Hun er ikke redd for å få litt skitt under neglene. Hun er en hardtarbeidene person, og det er jeg også. Dukker den rette sangen opp, så synger jeg gjerne duett med henne igjen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.