CORTO I VENEZIA: Serien "Fabelen om Venezia" foregår i seriekunstneren Hugo Pratts hjemby, og er en historie full av poesi og myter.
CORTO I VENEZIA: Serien "Fabelen om Venezia" foregår i seriekunstneren Hugo Pratts hjemby, og er en historie full av poesi og myter.Vis mer

Med Corto Maltese fra drama i Sibir til legendenes Venezia

Wandrups utvalgte. To nye bøker i Hugo Pratts mesterverk.

TEGNESERIE: I 12 bind serien om Corto Malteses eventyr, utgitt i kronologisk rekkefølge av Minuskel Forlag, er turen komme til bind sju og åtte. Dette mesterverket av den italienske seriekunstneren Hugo Pratt har et dramatisk spenn mellom det actionfylte og det poetiske.

«Corto Maltese i Sibir» er en halsbrekkende røverhistorie av episke dimensjoner. Det starter i Hong Kong i 1918, der røvere og revolusjonære søker ly i en mildt sagt urolig verdenssituasjon.

TO NYE HEFTER er kommet i Corto Malteses kronologiske historie.
TO NYE HEFTER er kommet i Corto Malteses kronologiske historie. Vis mer

Et års tid seinere er Corto Maltese i Venezia, Hugo Pratts hjemby. Her vikles han inn i mystiske eventyr, hemmelige selskaper og poetiske myter, knyttet til byens mange sagn og legender. En historie i den lyriske enden av Hugo Pratts fortellerkunst.

At hele denne serien nå kommer i slike vakre svart/hvitt-utgaver, nydelig oversatt av Jon Rognlien, er et mirakel på linje med de helten selv fra tid til annen opplever på sin ferd gjennom livet.