Du leser nå Dagbladet Pluss

Tom Hanks er aktuell i filmen «Inferno»

- Med dette fjeset, denne nesen og denne stemmen vil jeg aldri fremstå som den tøffeste fyren i rommet

Tom Hanks mener han selv er litt banal og «goofy». Han liker derfor å spille smartingen Robert Langdon. 

FILMAKTUELL: - Jeg mener at helvete er noe vi selv skaper på jorden. Men elendighet kan unngås, så lenge alle forstår hva problemet er og jobber sammen for å unngå det, sier Tom Hank som er tilbake på kino for tredje gang som Robert Langdon i filmen «Inferno». Men forstår han selv hva «problemet» er, og har han en løsning på det? Vi tok opp jakten. FOTO: Rich Fury / Invision / AP, File
FILMAKTUELL: - Jeg mener at helvete er noe vi selv skaper på jorden. Men elendighet kan unngås, så lenge alle forstår hva problemet er og jobber sammen for å unngå det, sier Tom Hank som er tilbake på kino for tredje gang som Robert Langdon i filmen «Inferno». Men forstår han selv hva «problemet» er, og har han en løsning på det? Vi tok opp jakten. FOTO: Rich Fury / Invision / AP, FileVis mer

FIRENZE (Dagbladet): Det tryggeste navnet i filmbransjen må være Tom Hanks. En kassasuksess skal formes! «Hvem ringer vi?». Tom Hanks. En enkel sjel som får folk til å jogge bak ham i tre år? Hanks. En pilot som lander trygt på Hudson River? Hanks. Redde Mening Ryan? Hanks.

Eller, som i disse dager, en tredje runde med Dan Browns Harvard-professor Robert Langdon som løser mysterier og løper trapper opp og ned for å redde halve jordens befolkning - Hanks.

Tom Hanks (60) får alltid rollene som «mannen vi stoler på».

- Om jeg blir tilbudt å spille en skurkerolle, så er det type «Før jeg dreper deg, Mr. Bond, kanskje jeg kan få lov til å vise deg litt rundt på området». Det blir banale og litt goofy typer, litt som meg egentlig. For med dette fjeset, denne nesen og denne stemmen vil det aldri skje at jeg fremstår som den tøffeste fyren i rommet. Men å spille Robert Langdon ga meg en kjempesjanse til å være den smarteste. Og det er noe jeg i alle fall kan jukse til!, sier en lite selvhøytidelig Hanks til Dagbladet mens han fryser fjeset i et åpent glis.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

    Du er nå inne på en Dagbladet Pluss-artikkel. Den kan du få tilgang til med et abonnement på Dagbladet Pluss.

    Dagbladet Pluss er enda mer av virkeligheten. Redaksjonen vår jobber hver dag for å gi deg kvalitetsartikler du bare må lese. Vi har satt dagsorden i over 150 år og er stolte av den prisbelønte journalistikken vår. Med et Dagbladet Pluss-abonnement får du både ferske premium artikler hver dag og tilgang til hele arkivet vårt. Det vil si alle avisene helt tilbake til 1869! Les Dagbladet Pluss på alle plattformer - både desktop, mobil og tablet - når du vil, hvor du vil.

6 MÅNEDER*

UT ÅRET

60 kr

(0,33 kr per dag)

KJØP 6 MÅNEDER*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

6 MÅNEDER* 60 kr per 6 måneder. 0,33 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (449 kr/6 månader) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 MÅNED*

PRØVEPERIODE

1 kr

(0,03 kr per dag)

KJØP 1 MÅNED*

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED* 1 kr per 1 måned. 0,03 kr per dag.

*Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper (99 kr/måned) , men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

1 UKE

55 kr

(7,86 kr per dag)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 55 kr per uke. 7,86 kr per dag.

Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

3 MÅNEDER

249 kr

(2,76 kr per dag)

KJØP 3 MÅNEDER

Kjøp nå
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

3 MÅNEDER 249 kr per 3 måneder. 2,76 kr per dag.

Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (449,-/6 måneder; 99,-/måned)
  • Abonnement fornyes automatisk til ordinær pris når perioden utløper, men det er ingen bindingstid. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.