Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Pluss

Mer
Min side Logg ut
Du leser nå Dagbladet Pluss

MGP:

Med en god framføring og et velvillig Europa, går Jowst videre til MGP-finalen i kveld

Vi har anmeldt alle de 18 artistene i kveldens andre semifinale i MGP. Sjekk hvilke tre land vi gir terningkast én.

KIEV-KAMERATENE: Jowst-duoen Joakim With Steen og Aleksander Walmann må vise sløyere regi enn den hjemmelagde hobbyvarianten vi kjenner fra finalen i Oslo Spektrum om vi skal være sikret finaleplass. Det ikke å kvalifisere seg til finalen, er som å miste et sluttspill - trist, men vi overlever. Foto: NTB Scanpix
KIEV-KAMERATENE: Jowst-duoen Joakim With Steen og Aleksander Walmann må vise sløyere regi enn den hjemmelagde hobbyvarianten vi kjenner fra finalen i Oslo Spektrum om vi skal være sikret finaleplass. Det ikke å kvalifisere seg til finalen, er som å miste et sluttspill - trist, men vi overlever. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I kveld er det nok en semifinale. Nye 18 land skal synge, danse og kjempe seg til en finaleplass. Bare ti får billett til lørdagens finale, der de møter de ti artistene fra tirsdagens semifinale og seks artister fra seks direktekvalifiserte land; Storbritannia, Tyskland, Frankrike, Spania, Italia og vertslandet Ukraina.

Med en god framføring og et velvillig Europa, går Jowst-duoen Joakim With Steen og Aleksander Walmann videre til finalen lørdag. Det er ingen selvfølge, for vi er i en gruppe med mange sterke MGP-låter - og ikke minst i en gruppe der mange land stemmer taktisk og patriotisk på hverandre.

Hadde det ikke vært for den politiske posisjonen Israel har, og har satt seg i, ville Imri hatt vinnermuligheter «I Feel Alive». Landet har nok for mange fiender som vil begrense sin begeistring, men vi tror og håper likevel på mange poeng og en fortjent plass i lørdagens finale.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

Dagbladet Pluss

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

1 UKE

PRØV PLUSS

1 kr*

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

KJØP 1 UKE

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 UKE 1 kr* uke. Fornyes automatisk til 55,-/uke

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (55,-/uke) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 MÅNED

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 MÅNED 99 kr måned. Fornyes automatisk til 99,-/måned

*Abonnementet fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden (99,-/måned) når perioden utløper. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

1 ÅR

LES LENGRE- BETAL MINDRE

66 kr/mnd**

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

KJØP 1 ÅR

KJØP NÅ
Du har valgt:

Dagbladet Pluss

1 ÅR 66 kr/mnd** i 12 måneder. Fornyes automatisk til 99,-/måned

**Abonnementet har 12 måneder avtaleperiode og du betaler 66,-/måned. Deretter fornyes abonnementet løpende til ordinærpris måned (99kr). Du kan si opp når som helst, men abonnementet løper ut avtaleperioden. Fremtidige betalinger trekkes fra ditt registrerte betalingskort.

  • *Abonnementet fornyes automatisk til ordinærpris etter tilbudsperioden (55,-/uke). Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • **Abonnementet har 12 måneder avtaleperiode og du betaler 66,-/måned. Deretter fornyes abonnementet løpende til ordinær pris måned (99,-). Du kan si opp når som helst, men abonnementet løper ut avtaleperioden.
  • Øvrige abonnement fornyes automatisk til ordinærpris. Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

VELKOMMEN TIL

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

Takk for at du har kjøpt tilgang på Dagbladet Pluss
For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement
anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Du har allerede et gyldig abonnement.

For å se alt du har tilgang til med ditt abonnement, anbefaler vi at du tar en titt på denne velkomstsiden


Kjøpet ble avbrutt

Du valgte å kansellere kjøpet. Din konto ble ikke belastet. Vil du prøve igjen?