KIEV-KAMERATENE: Jowst-duoen Joakim With Steen og Aleksander Walmann må vise sløyere regi enn den hjemmelagde hobbyvarianten vi kjenner fra finalen i Oslo Spektrum om vi skal være sikret finaleplass. Det ikke å kvalifisere seg til finalen, er som å miste et sluttspill - trist, men vi overlever. Foto: NTB Scanpix
KIEV-KAMERATENE: Jowst-duoen Joakim With Steen og Aleksander Walmann må vise sløyere regi enn den hjemmelagde hobbyvarianten vi kjenner fra finalen i Oslo Spektrum om vi skal være sikret finaleplass. Det ikke å kvalifisere seg til finalen, er som å miste et sluttspill - trist, men vi overlever. Foto: NTB ScanpixVis mer

MGP:

Med en god framføring og et velvillig Europa, går Jowst videre til MGP-finalen i kveld

Vi har anmeldt alle de 18 artistene i kveldens andre semifinale i MGP. Sjekk hvilke tre land vi gir terningkast én.

Har du allerede abonnement?   Logg inn

I kveld er det nok en semifinale. Nye 18 land skal synge, danse og kjempe seg til en finaleplass. Bare ti får billett til lørdagens finale, der de møter de ti artistene fra tirsdagens semifinale og seks artister fra seks direktekvalifiserte land; Storbritannia, Tyskland, Frankrike, Spania, Italia og vertslandet Ukraina.

Med en god framføring og et velvillig Europa, går Jowst-duoen Joakim With Steen og Aleksander Walmann videre til finalen lørdag. Det er ingen selvfølge, for vi er i en gruppe med mange sterke MGP-låter - og ikke minst i en gruppe der mange land stemmer taktisk og patriotisk på hverandre.

Hadde det ikke vært for den politiske posisjonen Israel har, og har satt seg i, ville Imri hatt vinnermuligheter «I Feel Alive». Landet har nok for mange fiender som vil begrense sin begeistring, men vi tror og håper likevel på mange poeng og en fortjent plass i lørdagens finale.

Dagbladet Pluss – mer av virkeligheten

  • Over 250 kvalitetsartikler hver måned
  • Prisvinnende reportasjer og avsløringer
  • Premium artikler innen stoffområder som bil, båt, trening, samliv, vin og reise
  • Tilgang til hele papiravisen og Magasinet PC/Mac, mobil og nettbrett
  • Tilgang til Dagbladets avisarkiv - fra 1869 til i dag
  • Alle abonnement fornyes automatisk når perioden utløper, men det er ingen bindingstid.
  • Fornyelse skjer til ordinære priser.
  • Du kan si det opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.
  • Ved å abonnere på Dagbladet Pluss, godtar du våre kjøps- og bruksvilkår.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Har du allerede abonnement?
Logg inn