Med framtida i sikte

På kjempefesten Futuredome kan du ta innendørs berg- og dalbane mens du hører på trance, house og techno.

Futuredome er et nytt konsept i Oslo, men det har allerede vært i Stavanger. Selv om musikken er den viktigste delen av begivenheten, så er Fun Park\'en med boder, berg- og dalbane, sklie, gyro (NASA-simulator for vektløshet), rodeo og kroppsmaling også en stor del av arrangementet. Futuredome tar skrittet fra det reindyrka housepartyet til et mer kommersielt opplegg.

Det er gjengen bak Hyperstate-arrangementene som står bak Futuredome, det største av sitt slag i Skandinavia. Vallhall har plass til 14.000 mennesker, og i kveld kommer 12 Dj\'s for å skape stemning helt til halv seks om morgenen. Musikken spenner fra kommersiell trance til hardere house og techno. Verket krones med enorme lasere og lysshow.

Den mest kjente av Dj\'ene som kommer er italienske Mauro Picotto, som spiller techno og hard house. Engelske Public Domain, mannen bak hiten Operation Blade (Bass In The Place...), spiller for det meste hard house. De får selskap av Mario Piu fra Italia og sveitsiske Pure. Norge er representert ved Dj Prince, Dj Jim Groovy, Dj Jamie, Dj Mike Magler, Dj Hakki, Dj CeeJay og Dj Marini. Dj Angy Dee fra Sveits er bare atten år og har fått æren av å mikse Futuredome CD\'en.

For å lade opp kan du besøke utestedet 1st Base som holder vorspielet 1st Base to Futuredome. Heldigvis har arrangørene ordnet med busser som kjører fram og tilbake mellom Vallhall og Oslo S, helt ut i de små timer. Vil du lese mer om arrangementet kan du se på sidene til Futuredome.