<strong>BESTILLINGSVERK:</strong> I bestillingsverket Kjetterbålet tolker Kråkesølv hekseprosessene i Finnmark. Verket markerte åpningen av Festspillene i Nord-Norge sist helg. For anledningen var Bodø-bandet var forsterket med Arctic Sinfonietta, State Academic Chois Petrozavodsk og tungrockeren Frederik Hillestad. 

Foto: Roger Hennum / Festspillene i Nord-Norge
BESTILLINGSVERK: I bestillingsverket Kjetterbålet tolker Kråkesølv hekseprosessene i Finnmark. Verket markerte åpningen av Festspillene i Nord-Norge sist helg. For anledningen var Bodø-bandet var forsterket med Arctic Sinfonietta, State Academic Chois Petrozavodsk og tungrockeren Frederik Hillestad. Foto: Roger Hennum / Festspillene i Nord-Norge Vis mer

Med Kjetterbålet går Kråkesølv inn i rekken av kunstnere som minner oss om overgrepene i vår egen historie

Heksebålene i Finnmark + popbandet Kråkesølv = en mørk rocksymfoni.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

HARSTAD: Popgrupper er vanligvis opptatt av å behage sitt publikum, av å skape positiv energi og nå ut med musikken sin til flest mulig. Det siste året har Bodø-bandet Kråkesølv utvidet sitt repertoar, hittil uten at kjernepublikummet har fått det med seg. Bandet har tatt historien i bruk for å minne oss om at frykten for det som er annerledes lever i oss alle.

Du kan nå betale med

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer