Med stil

Som i guvernør-filmen «Last Action Hero», blir noen også her sugd inn i filmlerretets magiske univers. Kjæresten til vår helt, Joe, blir brutalt bortført av filmens monster.

Dermed må Joe til pers, og overtar der filmens aldrende helt ikke strekker til lengre. Hvordan går det så for seg? Med stil, skal du vite.

«Viewtiful Joe» er et av de mest nyskapende spillene jeg har lagt min hånd på i nyere tid, på tross av at det er todimensjonalt og sideskrollende.

I sin helt unike grafiske innpakning må Joe, nå superhelt av rang, kjempe seg framover forbi små og store hindre. Koreografi er et nøkkelord her, samt timing .

For å overvinne dine motstandere, må du plassere slag og spark alt ettersom hvordan de plasserer sine. Til din hjelp har du intet mindre enn tiden, som du kan sakke ned, framskynde, eller til og med stoppe.

Alt dette er ting som skal sitte i fingrene om du virkelig skal kunne fullverdig sette pris på spillet, det blir til tider svært så tøft.

Som i tidligere tider er presisjon og øvelse svært viktig, noe du til gjengjeld belønnes for ved gjenspill - belag deg på mye av det.