Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Medieprofil tiltalt for vold

Skal ha spyttet en mann i ansiktet og dyttet ham i bakken.

TILTALT: En medieprofil i 30-åra er tiltalt for kroppskrenkelse og må møte i Oslo tingrett. Foto: NTB Scanpix
TILTALT: En medieprofil i 30-åra er tiltalt for kroppskrenkelse og må møte i Oslo tingrett. Foto: NTB Scanpix Vis mer

En norsk medieprofil i 30-åra må møte i Oslo tingrett i september, tiltalt for «å ha øvet vold mot en annen person eller på annen måte krenket ham fysisk». Det viser en tiltale Dagbladet har fått tilgang til.

Hendelsen skjedde lørdag 21. september i fjor ved 04-tida, og fant sted ikke langt fra Sannerbrua i Sannergata øverst på Grünerløkka.

Medieprofilen skal ha spyttet en mann på kinnet og dyttet ham, slik at fornærmede falt i bakken, ifølge tiltalen. I tillegg skal tiltalte ha slått og/eller sparket fornærmede, mener politiet.

Det var Nettavisen som først omtalte saken.

Den tiltalte mannen har vært en del av den norske mediebransjen i mange år. Dagbladet har kontaktet tiltaltes advokat Svein Holden for en kommentar, men har foreløpig ikke fått svar.

Til Nettavisen sier Holden at klienten erkjenner delvis straffskyld.

- Min klient erkjenner delvis straffskyld etter tiltalen og beklager sterkt hendelsen. Hendelsesforløpet vil være gjenstand for bevisførsel i retten og jeg kan derfor ikke gå nærmere inn på dette, uttaler Holden.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!