Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Medusas nye bitch?

- De som ikke kjenner meg synes at jeg er en bitch, sier Solfrid Karadas (24). I går traff hun resten av høstens «Villa Medusa»-deltakere for første gang.

Pene, selvsikre og klare for intriger foran kamera møttes de åtte deltakere i høstens utgave av TVNorges «Villa Medusa» på Gardermoen i går.

- Jeg er frampå, sta og alltid meg sjøl. Så får folk avgjøre om de vil bli kjent med meg eller hate meg, sier Solfrid.

Hun er en av Norges to kvinnelige navigatører på minejaktfartøy, skipper i Forsvaret og stortrives blant mannfolka.

Intriger

- Jeg jobber mye bedre med mannfolk. Vi flørter og har en humoristisk, ukomplisert tone. Mange jenter blir lett grinete og det blir kaos. Jeg vet jeg virker truende på andre jenter, sier Solfrid, som traff samboeren Jan Børre i Forsvaret.

I går måtte hun og de sju andre «Medusa»-deltakerne levere inn penger, mobiler og kredittkort før de tok flyet til Rimini i Italia. Der skal de bo under samme tak i fem uker, og må samarbeide for å skaffe penger til husleie og mat.

Forrige runde av «Villa Medusa» var spekket med intriger, særlig da kamelene skulle deles ut. Svarte kameler er kritikk, hvite er ros.

Ingen svake sider

Men Solfrid gruer seg ikke:

- Jeg har ingen svake sider, jeg, sier hun selvsikkert.

Solfrid Karadas er opprinnelig fra Tyrkia, men er født og oppvokst i Nordfjordeid i Sogn og Fjordane. Som storesøster til Brann-talentet Azar Karadas er hun glad i fotball, noe som kanskje kan komme godt med på kjedelige dager i Italia.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media