Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

«MeeVi»

Av Tom-Rune Andreassen

||| Andreassen skriver at han er student ved Norges Kreative Fagskole i Bergen, studerer illustrasjon og tegner mye. Slikt kan man gjøre seg nytt av og dermed delta i Dagbladets tegnseriekonkurranse.

Andreassens  intro til serien «MeeVi»:

«Serien omhandler hovedsaklig Milo og Vikram, og deres gjøremål og prøvelser på en daglig basis.
Mye av serien spiller på Milos livlige fantasi, og Vikrams jordnære vesen i kontrast. Serien følger ikke en oppsatt historie fra stripe til stripe, og fokuserer mer på å være en «talking-heads»-type serie. Flere personer er planlagt til persongalleriet, men er ikke introdusert ennå. Serien er også inspirert av «Tommy og Tigern», hovedsaklig med hensyn til Milo's fantasi.

Milo er en beskjeden type, bedagelig anlagt og følsom. Han lar seg lett rive med av de fleste hendelser, små eller store, og har en fantasi og evne til å visualisere som ofte får det beste av ham.
Han har en kraftig pasjon med hensyn til enkelte ting, og selv om han er litt enkel av seg vet man aldri helt hvor man har ham.

Vikram er Milos motstykke, seriøs av natur og har en voksen holdning. Han er ofte der til å rette på Milo, gjerne med et snev av ironi eller sarkasme og en moralsk innstilling. Til tross for dette lar han seg ofte involvere i Milos fantasiverden, og det er aldri helt sikkert om han er klar over dette selv eller i det hele tatt bidrar så mye (eller lite) som man skulle tro».

image: «MeeVi»
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media