Megadeth nektet å spille hvis festivalen serverte laks

Nektet også andre artister å spille samtidig.

KRESEN: Dave Mustaine fra Megadeth er en av metalhistoriens aller største gitarister og innehaver av sjangerens kanskje mest legendariske ego, noe den finske festivalen Qstock fikk oppleve. Foto: NTB Scanpix
KRESEN: Dave Mustaine fra Megadeth er en av metalhistoriens aller største gitarister og innehaver av sjangerens kanskje mest legendariske ego, noe den finske festivalen Qstock fikk oppleve. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det er ingen underdrivelse å påstå at Megadeths Dave Mustaine etter hvert har opparbeidet seg et rykte som et av metalens, og kanskje også musikkverdenens, aller vanskeligste mennesker å ha med å gjøre. 

Den siste anekdoten om den legendariske artisten kommer fra Finland, hvor bandet opptrådte på festivalen Qstock. 

Ifølge Yle, den finske rikskringkasteren, nektet bandet gjennom turnémanageren sin å spille med mindre festivalen kuttet ut lakseserveringen under konserten. 

- Turnémanageren deres kom inn på formiddagen og sa at Megadeth ikke kunne spille om det ble servert laks i VIP-teltet ved siden av, sier festivalens bookingansvarlig, Mikko Forstén, til Yle. 

- De gjorde hva, sa du? Kjell Arne Aamodt var festivalsjef da Norway Rock hadde Megadeth på besøk tilbake i 2010. Han sier at de ikke hadde noen negative opplevelser med bandet.  

- Jeg følte ikke egentlig at han var så vanskelig da vi hadde ham der. Jeg ble faktisk litt overrasket over det. De tolererte hvordan vi hadde det. Kanskje vi traff ham på en god dag, jeg vet ikke. De gjorde hva, sa du? 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer