Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Mehren, Stein

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bibliografi:

  • Imperiet lukker seg (dikt) 2004
  • Den siste ildlender (dikt) 2002
  • Ark (dikt) 2000
  • Nattmaskin (dikt) 1998
  • Kjærlighetsdikt (dikt og bilder) 1997
  • Hotel Memory (dikt) 1996
  • Evighet, vårt flyktigste stoff (dikt) 1994
  • Dikt i bilder 1993
  • Nattsol (dikt) 1992
  • Det forseglede budskap. Et essay om jeg-dannelse i lys av postmodernisme, mystikk og kjønnsroller (essay) 1992
  • Arne Nordheim. Og alt skal synge (festskrift) 1991
  • Skjul og forvandling (dikt) 1990
  • Det andre lyset (dikt) 1989
  • Fortapt i verden. Syngende (dikt) 1988
  • Vår tids bilde som entropi og visjon. 5 postmoderne essays 1987
  • Corona. Formørkelsen og dens lys (dikt) 1986
  • Her har du mitt liv (essays)1984
  • Timenes time (dikt) 1983
  • Galakse (tekster med illustrasjoner av Kai Fjell) 1982
  • Samlede dikt 1960-1967 (dikt) 1982
  • Den usynlige regnbuen (dikt) 1981
  • 50 60 70 80 (essays) 1980
  • Vintersolhverv (dikt) 1979
  • Myten og den irrasjonelle fornuft II (essays) 1980
  • Myten og den irrasjonelle fornuft I (essays) 1977
  • Det trettende stjernebilde (dikt) 1977
  • Den store søndagsfrokosten (skuespill) 1976
  • En rytter til fots. Åpent brev til kulturister av alle slag (essays) 1975
  • Menneske bære ditt bilde frem (dikt) 1975
  • Titanene (roman) 1974
  • Kunstens vilkår og den nye puritanismen (essays) 1974
  • Den store frigjøringen eller hva som hendte meg på siste sommerseminarium en dag jeg forsøkte å krype ut av sangkassen min (kort-roman) 1973
  • Dikt for enhver som våger (dikt) 1973
  • De utydelige. En europeisk roman (roman) 1972
  • Kongespillet - avviklingen av en myte (dikt og prosatekster) 1971
  • Maskinen og menneskekroppen - en pastorale (essays) 1970
  • Aurora det niende mørke (dikt og prosatekster) 1969
  • Narren og hans hertug (skuespill) 1968
  • Vind Runer (dikt) 1967
  • Tids Alder (dikt) 1966
  • Samtidsmuseet og andre tekster (essays) 1966
  • Gobelin Europa (dikt) 1965
  • Alene med en himmel (dikt) 1962
  • Hildring i speil (dikt) 1961
  • Gjennom stillheten en natt (dikt) 1960

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!