Mektig juleshow

Det svensk-norske samarbeidet mellom Carola, Tommy Körberg og Oslo Gospel Choir er langt mer vellykket enn Telia/Telenor-forsøket.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Mye takket være gospelkoret, som er blitt et musikalsk tyngdepunkt vi kan være stolte over. «White Christmas» er i form og innhold temmelig annerledes enn kirkekonsertene, som oversvømmer landet for tida. Det har et langt mer amerikansk-glossy showpreg, med Disney-potpurri og storbandjazz.

Med 50 musikere fordelt på et stort strykerensembel, et band og 20 blåsere, blir den musikalske kraften formidabel under ledelse av dirigent Anders Eljas. Dette ga solistene nødvendig trygghet og solid støtte.

Klart best var Tommy Körberg, som viste vokalkraft og artisteri, mens Carola var noe tammere både som artist og sanger.

Inkludert de mange barna som sang så der, men som sjarmerte desto mer, kunne man til sammen telle 80 aktører på scenen. Iblant ble det litt for mye bevegelse. Men pytt.

Oslo Gospel Choirs stemmer og overskudd var noe av det som imponerte mest. Koret skal ha stor ære for at totalopplevelsen ble så mektig.

OGC gir i disse dager ut «Stilla Natt» sammen med Tommy Körberg - en cd med mange høydepunkter som vi fikk smaksprøver av på konserten.

Blues, rock, storbandjazz, ballader, gospel og klassiske strykerarrangmenter sto på menyen.

Hvorfor produsenten hadde lagt inn 30 minutters pause, er uforståelig. Det skapte et unødig brudd i showet.

80 PÅ SCENEN: Carola, Tommy Körberg, et gigantisk orkester og ikke minst Oslo Gospel Choir ga oss valuta for penga.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer