Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Mel B fikk ikke nok sex

Den forhenværende mannen til Mel B, Jimmy Gulzar, forteller i The Sun om hvordan «Scary Spice» pleide å kalle ham homo når han ikke ville ha sex med henne. - Mel tagg og ba meg om å elske med henne, men jeg nektet, forteller Gulzar.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Sannheten er at jeg ikke ville ha sex med henne. Jeg ville ikke tatt i henne med ildtang en gang, slik som hun har oppført seg overfor meg, sier eks-mannen til Mel B til The Sun.

Men Gulzar legger ikke skjul på at hun hadde det tøft da det gikk nedover i karrieren.

- Hun var trist og trengte all den trøst og trygghet hun kunne få, men jeg ville ikke gi det til henne. I stedet ble hun sint og ondskapsfull og sa «Du får meg ikke til å føle meg som en virkelig kvinne. Du er patetisk. Du må være homo, du er ingen skikkelig mann», forteller Jimmy Gulzar.

Redd for imaget

Paret møttes i 1998 da Jimmy jobbet som danser i et band. Mel ble gravid tre måneder etter at paret giftet seg. Men ekteskapet varte bare fire måneder.

Jimmy Gulzar forteller at eks-kona ville operere brystene sine fordi hun var redd hun ville miste «Scary Spice»-imaget etter å ha født datteren Phoenix. Men Jimmy følte seg bitter fordi hun ikke hadde fortalt ham om operasjonen. I tillegg var han sint fordi han måtte holde seg hjemme og passe Phoenix mens hun var ute og festet.

Ifølge Gulzar følte Mel seg usikker da Geri Halliwell forlot bandet. Geri var Mels beste venn og Mel følte seg sviktet da hun sluttet uten å fortelle henne det.

- Hun var helt borte. Hun satt og gråt i armene mine. Hun sa «Jeg orker ikke mer, Jim. Jeg hater dette livet, presset er altfor stort».

- Og ting ble bare verre etter at Phoenix ble født, forteller Jimmy.

Hun var redd for at folk skulle tro hun hadde forandret seg, at hun ikke lenger kunne være den ville Scary Spice.

Mel prøvde ikke

Men da Jimmy spurte om hun kunne tilbringe mer tid med familien, fikk han høre det:

- Hun ropte at jeg ikke trengte å forandre henne og dytte henne ned. «Dette er sånn jeg er. Du elsker meg ikke».

Jimmy forteller at han ble lei av måten hun behandlet han i offentlighet.

Da ekteskapet begynte å rakne, hentet Mel i desperasjon inn en rådgiver for å prøve å redde forholdet. Men Jimmy sier hun brukte det som en unnskyldning for at han skulle ha skyld i alle probleme deres.

- Jeg trodde hele tida at vi kunne redde ekteskapet. Jeg sluttet aldri å jobbe for det. Men Mel klarte aldri å være med på å reparere forholdet og jobbe med problemene, sier Jimmy Gulzar.

<B>DEN GANG DA:</B> Dette bildet av Mel B og Jimmy Gulzar ble tatt da paret var nygift, Mel B gravid med datteren Phoenix, og de to ennå ikke hadde begynt å slenge med leppa overfor hverandre.