Mel B. giftet seg

Mel B. tok flesteparten av sine fans på senga da hun giftet seg søndag ettermiddag. Alle Spice Girls-medlemmene var til stede under vielsen. Unntatt Geri Halliwel.

Utad har 'Scary Spice' antydet at hun ville gifte seg om et års tid. Derfor kom det overraskende på mange da kirkeklokkene klang i Little Marlow like nordvest for London søndag. Men krydder-jenta klarte ikke å finte ut riktig alle. Fans og journalister stimlet sammen utenfor gjerdene til kirken fra 1100-tallet da bryllupet ble kjent.

Geri ikke invitert

Mel B. traff sin utkårede, danseren Jimmy Gulzar, under Europa-turneen i sommer. Den gravide pop-stjerna ble ført til alters av sin far Martin klokka halv fire søndag ettermiddag. Hun hadde på seg en kjole designet av D2. St John the Baptist Church var pyntet med hvite liljer for anledningen.

Spice Girls talsmann Alan Edwards sier til BBC at alle de inviterte gjestene ble bedt om å kle seg i hvitt. Ifølge talsmannen var bryllupet en «hyggelig og beskjeden samling for familie og venner.» Blant de 300 gjestene var Mel C., Emma Bunton og Victoria Adams, sammen med forloveden David Beckham. Men Geri Halliwell var ikke invitert. Det har tidligere blitt antydet at Mel B. regelrett mobbet Geri ut av pop-gruppa.

På hodet

Den lille engelske landsbyen Buckinghamshire ble satt på hode i forbindelse med bryllupet.

Lastebiler fulle av mat, blomster og musikkutstyr rullet inn foran godset som Mel B nylig kjøpte til den nette sum av 32 millioner kroner.

Mel B. er det andre medlemmet av gruppen Spice Girls som er blitt gravid. Fra før venter Victoria Adams barn med David Beckham. Victoria har annonsert bryllup neste sommer.

<B>PÅ VEI TIL FEST:</B> Victoria Adams (over) og Emma Bunton ankommer kirken nordvest for London.