Mel B må selge huset

Mel B floppet som soloartist. Nå må hun selge den 45 millioner kroner dyre villaen for å klare seg.

Mel B og Spice Girls-jentene håvet inn millioner av kroner i perioden 1996-1998. Krydderjentenes musikk og image gikk som en farsott over hele verden. Men populariteten ser ikke ut til å vare evig. Først forlot den rødhårede Geri Halliwell bandet. Deretter ga alle jentene ut sine respektive soloplater - før gruppa i fjor kom med en ny cd.

Plata innfridde ikke. Det merkes på Mel Bs bankkonto.

- Mel er bekymret for framtida. Nå vil hun forsikre seg om at hun har nok penger livet ut. Hun har funnet ut at hun ikke har råd til å beholde huset sitt, sier en venn av Scary-Spice til avisa The Sun.

Åtte soverom

Mel har ifølge avisa tidligere innrømmet at hun må være forsiktigere med pengebruken. Hennes en gang så store formue har fløyet ut av bankkontoen i rekordfart. Rådyre feriereiser, gaver og et eksklusivt levesett må ta mye av skylda for dette. Skilsmissen med den nederlandske danseren Jimmy Gulzar kostet også flesk. Kilder sier hun måtte ut med nærmere ti millioner kroner i skilsmisseoppgjøret.

Men sangerens villa til 45 millioner kroner er kanskje den største utgiftsposten. Huset i Little Marlow har blant annet åtte soverom. Mel B kjøpte boligen mens Spice Girls-feberen var på sitt høyeste, i 1998. Siden den gang har hun brukt over 13 millioner kroner på oppussing av huset fra 1500-tallet.

- Mel hadde tenkt å bo i huset hele livet. Hun har hatt en fantastisk tid i huset sitt, men hun har ikke lenger råd til å bo der, sier The Suns kilde.

Solo-flopp

Mel B har også forsøkt seg som soloartist, men utgivelsen må i Spice Girls-sammenheng kunne sees på som en stor flopp. Det vises også på Mels årslønn. I 1998 tjente sangeren nærmere åtti millioner kroner mens fjorårets ligning viste «skarve» 6,5 millioner.

The Sun har listet opp enkelte av Mel Bs utgiftsposter de siste årene:

  • Hus til hennes foreldre: 6,5 millioner kroner.
  • Veldedighetsfest i Brasil: 2,6 millioner kroner.
  • Rettssak i forbindelse med skilsmisse: 3,9 millioner kroner.
  • Ferietur i Phuket, Thailand: 1,3 millioner kroner.

    I fortsettelsen kan det hende at jenta - som i sin tid ifølge The Sun var god for minst 130 000 000 kroner - må tenke seg om før hun handler.

DEN GANG DA:</B> Krydderjentene Geri Halliwell, Victoria Beckham, Mel B, Emma Burton og Mel C gikk fra til 1998 som en farsott verden over. «Girl power» og vennskap var slagordene. Men så begynte kranglinga og Geri Halliwell forlot bandet. Siden har det bare gått en vei for jentebandet: Nedover.