Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Mel B med strippefortid

Ikke bare Geri i Spice Girls har fortid som «private dancer»: Nå kommer det fram at også Scary Spice - Mel B - har danset på sexklubb.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Melanie Brown, som er hennes egentlige navn, har kjempet for at denne biten i hennes fortid ikke skulle komme fram - selv om hun aldri har danset naken på sexklubben Yell i Leeds.

Sjenert

Ingen av de offisielle biografiene om verdens mest populære jenteband nevner Mel Bs karriere som danser på sexklubben. Men i en uoffisiell biografi som den svenske avisa Expressen refererer til, kommer dette fram.

Etter gymnaset begynte Mel B å søke seg jobber innenfor underholdningsbransjen. Hun var på en rekke prøver, blant annet for såpeoperaer, men nådde ikke opp. Modellkarrieren tok heller ikke av. I desperasjon begynte hun å danse på strippeklubben Yell.

- Det er morsomt å se Melanie i dag. Da hun var hos oss, var hun en stille og tilbaketrukket jente. Ja, hun var veldig sjenert da hun begynte å danse her, forteller Lisa Adamczyk, som var Mel Bs sjef på sexklubben. I dag er Mel B kjent som alt annet enn sjenert.

- Villig til alt

Mennene som besøkte klubben, kom med alle mulige slags tilbud, men Melanie kastet aldri klærne. Hun skjønte etter hvert at hun måtte komme seg vekk fra Leeds hvis hun skulle lykkes. Resten av historien kjenner vi...

En som derimot kastet klærne, var Geri, eller Ginger Spice som hun også blir kalt. For seks år siden lot hun seg fotografere naken. Det var på middelhavsøya Mallorca, der hun jobbet som go-go-danserinne.

Jobben på sexklubben er åpenbart følelsesmessig tung å svelge for Mel B, Geri og de øvrige i Spice Girls. Ikke noe av dette er skrevet om i den offisielle biografien som nettopp er sluppet, «Real Life, Real Spice».

<B>MEL Bs</B> ukjente fortid kommer til overflaten.
<B>Mel B</B>
Hele Norges coronakart