Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Mel B på egne popbein

Kledd i rosa med rosa solbriller, og med ei pakke sigaretter foran seg, møter Melanie B (Scary Spice) avisen D fra Norge: - Når David og Vic og lille Brooklyn er på besøk koser vi oss med å se barna leke sammen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Melanie B, også kalt Mel B, bruker ikke navnet Posh om kona til David Beckham, og om hun liker sistnevnte som fotballspiller: - Jeg har aldri vært interessert i fotball, vi snakker aldri om fotball. Vi passer på at Brooklyn og min lille datter Phoenix har det fint sammen, sier Mel B som kommer til Norge den 16.september for å delta på Hitawards...«Jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre ennå, sier Mel B som kommer fra Leeds og heter Brown til etternavn. Hun er 25 år gammel nå.

Mel C også

Utenfor den store bygningen henger det en diger plakaten av en annen solo-Spice, Mel C. Også hun forlengst ute på egne popbein, det samme er Posh, unnskyld Victoria.

- Konkurrerer dere om å få til den beste skiva og den beste hitplasseringen?

Mel B tenker ikke før hun svarer.

- Nei, vi er venner. Og venner konkurrere ikke. Vi har kjent hverandre så lenge at vi vil at det skal gå bra med alle. Nylig var vi sammen og laget to låter til det nye Spice Girls-albumet, og det var som en sigøynercamp. Barn og kjærester og alt, vi er en stor familie, sier Mel B og inhalerer. Mildt.

Beckham i BMW

- Deg og girl powder?

- Tenker du på dop, det er dumt, jeg bruker det aldri. Trenger det ikke, jeg har en naturlig dop som holder meg vill og gående. Sier Melanie B.

- Deg og eks-Spice Geri Halliwell?

- Det er oppspinn at vi hater hverandre. Vi er ikke så nær hverandre som vi var, men det har noe med at vi holder på med forskjellig ting, sier Mel B, og takker for praten.

Utenfor i en svart BMW sitter Beckham og Victoria. De snakker ikke med noen, men leker seg med bærbar PC og mobiltelefoner.

TIL NORGE: Mel B kommer til Oslo om snaue fjorten hitAwards-dager.