Mel C deprimert

Sporty Spice Mel C er deprimert og går på medisiner. - Det er en sykdom og ingenting å skamme seg over, sier hun åpenhjertig.

Det er vektproblemer og et vanskelig kjærlighetsliv som har tårnet seg opp for Melanie Chisholm, av mange kalt Talented Spice. I et åpenhjertig intervju med The Mirror sier hun at hun lider av depresjoner og går på anti-depressiva.

- Det er en sykdom og ingenting å skamme seg over, sier Mel C til avisa. Jeg håper jeg kan være med å fjerne stempelet som følger denne sykdommen, sier hun.

Hun fikk tilnavnet Sporty Spice på grunn av sitt atletiske ytre. Det er ikke mye igjen av det nå. En ordrik britisk presse omdøpte henne Beefy Spice etter at hun ble avbildet i bikini i mai i langt fyldigere utgave. Det tok pop-stjernen svært tungt.

- Det er ikke bare vekta, men de bildene gjorde det ikke bedre, sier venner av Mel C til Mirror.

De mener hun har store vansker med å leve i offentlighetens søkelys. Rykter om at hun skal være lesbisk har også vært vanskelige å takle.

- Hvis jeg var homofil ville jeg innrømmet det. Hvis jeg var det ville jeg ikke kunne levet på en løgn. Jeg er altfor ærlig til det, sa Mel C tidligere i år.

DEPPA: En litt mer lubben Mel C innrømmer at vekt- og kjærlighetsproblemer har gjort henne syk.