Mel lager actionserie

Mel Gibson slår seg sammen hip-hop-kung-fu-skuespilleren Jet Li for å lage TV-serie. Serien vil følge ekte Hong Kong-tradisjon: Nevekamp og masse blodsprut.

Mel Gibson står bak en ny TV-seriesatsning sammen med den kinesiskfødte skuespilleren Jet Li. Serien skal lages av regissører med bakgrunn fra actionfilmmiljøet i Hong Kong.

Jet Li spilte sammen med Mel Gibson i Dødelig våpen 4. Før det har han spilt inn en mengde Hong-Kong-filmer - 20 bare det siste tiåret. Han har også regissert tre filmer.

Li tok kontakt med Mel Gibson for å få til et samarbeid han oppdaget at flere av regissørene fra hans tidligere filmer var arbeidsløse, melder Mr.Showbiz. Li og Gibson ble enige om å produsere en TV-serie inspirert av Hong-Kong-filmen - kamp på tørre never og blodsprutende voldsestetikk.

Serien har ikke fått noe navn enda.

Sannsynligvis kommer hverken Mel Gibson eller Jet Li til å være med foran kamera i serien, ifølge Mr Showbiz. De har begge andre planer. Jet Li spiller inn en hip-hop kung fu-film med det lovende navnet «Romeo Must Die». Gibson har to nye filmer på gang; «Chicken Run» -en tegnefilm hvor han skal gi stemme til Rocky the Rooster, og «Patriot» - en film av av Roland Emmerich, som tidligere har regissert «Godzilla» og «Independence Day».

FULL FART: Hollywood-sjarmøren Mel Gibson lar seg inspirere av Hong Kong-scenen.